Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
НПМ за МТУ
TANO:
Е, докато БДЖ се затрива и закрива с всеки изминал ден, БДЖ откри вчера нов експлоатационен пункт за службата по движението. Нова гара с наименование Мали Божановец (Mali Bozhanovetz). Реших да не правя много снимки, щото моите не са трагично зле, но Сашо при всички случаи ще ги нащрака по добре. Само няколко общи, колкото за доказателство:
Прочетена е 1/3 от онзи, стъкления протокол. Тия дни предстоят вторични приемателни комисии. После дековилка и обикновена теснолинейка. Очертава се две три седмици да ходя леко замаян. Наздраве другари! :drinks:
TANO:
:hi:
:drinks:
TANO:
:hi:
"Snimka.bg" нещо е счупена. Дано я поправят. Дотогава тия, които са склонни да прежалят 10 мин. от живота си, могат да изгледат едни движущи се картинки.
https://www.youtube.com/watch?v=80JMsYfz0VQ
:drinks:
TANO:
Не мога да ги разбера тия от "Снимка.БГ". Някои снимки си ги виждам в профила, тука не. И обратното - в профила има кръстче, тук излиза снимка. Като цяло - майката ми ... ъ така де, съсипаха ми темите. Ще се пробвам с едни Сашови снимки, да видим какво ще излезе.
gregary:
--- Цитат на: TANO link=topic=4884.msg105532#msg105532 date=1480776318 ---Не мога да ги разбера тия от "Снимка.БГ". Някои снимки си ги виждам в профила, тука не. И обратното - в профила има кръстче, тук излиза снимка. Като цяло - майката ми ... ъ така де, съсипаха ми темите.
--- Край на цитат ---
Стояне, мини си на flickr.com да ти е мирна главата. "Трънски курс" и комисион не взимат, но кой знае де... :pleasantry:
Иначе, поздравления! Хубаво е когато се работят проекти в различни на НО мащаба, за да се видят преимуществата и недостатъците им. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия