Ами всъщност даже много се радвам, че от цялата тая работа, единствено това ви дразни, щото то си е фабрично решение на Роко, не на мен. Аз пък се надявах, освен предварително заложените компромиси, обявени още във втория пост на темата, някой да го подразни, че във варианта в N със светофори ей тук:

...трябва задължително да има АПУ или поне АПС, а пък то няма. Във всички други варианти може и без него. Искаше ми се някой да се беше подразнил, че в ретроварианта няма стълбове за телефонна линия. Искаше ми се някой да се беше подразнил, че в Н0 вариантите семафорите ужким се управляват ръчно с ръчаг от стрелочния пост, пък на стълба им добре се вижда апарата за електрическото им управление. Там също щеше да е хубаво да има и стълбове за телефонна линия. Щеше ми се някой да види, че във всички варианти няма километрични показатели, указатели за наклон, предсигнални табели и какво ли още не. Щеше ми се някой да беше извадил напосоки някоя снимка, като например тая :
https://live.staticflickr.com/65535/50017139231_e372a09521_o.jpg...и да беше забелязал, дистанционните указатели, червената лента на ръката на стрелочника, номерата на стрелките върху ЕСОА със стрелката указваща плюсовото положение на езиците, номера на тунела и номера на кантона и да го беше съпоставил с вариантите в Н0, къддето ги има същите елементи, само дето номерата на стрелките и плюсовото им положение е върху топузите.
https://live.staticflickr.com/65535/49922176138_7bbfc1ac52_o.jpgИ още, и още. И цялото това дразнене да не е за друго, ами ей така, просто с удоволствие да си говорим за железници и пресъздаването им в макет. Вместо това получих предложение така готовото макетче да го разваля от едната страна, и на мястото на предучастъка и участъка на приближение да набутам коловози за разминаване, т.е. да направя нещо като гара в гарата за разминаване, а нали точно тая фигура представлява една посредна разменна гара. За друг най важно беше, че автотунела е като черна дупка, на лична получих предложение да изхвърля всичките 50 дървета, и да си ги направя сам, а накрая стана ясно, че и куплунзите на Роко дразнят. И за съжаление с това се изчерпва всичко, което ви направи впечатление в цялата тема. Пък може да има и такива, които си мълчат и по други причини, знам ли?