Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control
Преработка на Roco 10764 централа в бустер
pach:
Човече, наистина са диаметрално противоположни вижданията,
което обезмисля всичко. Тук има хора с бутикови локомотиви за по 5-6 хиляди лева!!! Но май само ти предпочиташ тези на Механо.
Това изяснява въпросите тотално!
;D :hi:
svetljjjo:
То като се замисля не само тук се разминаваме
Като чета по темите виждам неистов интерес у вас към реалните железници а пък аз нямам такъв ;D
Друго което ми прави силно впечатление е че много държите на надписи номера
а за мен е важно вагона да прилича на вагон и да се движи прилично пък дали на цистерната ще пише лукойл шел бритиш петролиум или някъв друг петролиум за мен е все тая щом надписа изглежда прилично значи става.
Не е тук мястото ама все пак да попитам сигурно за вас това ще е тема табу
Кво мислите за модели които евентуално нямат прототип в реалните железници
Локомотиви и вагони които са измислени от някой не са мащабно копие на истински такива
не знам как да ги нареча дизайнерски или футористични
Аз лично бих си купил такова моделче а вие ?!?
Mixy:
Целта на това хоби е да доставя удоволствие и забавление на практикуващите го. Ти решаваш дали и как ще се забавляваш с твоите собствени влакчета на твоите си релси. Във форума има примери за 2 и 200. И не е задължително нещо, което ти харесва на теб, да се харесва и от някой друг, както и обратното. Ако искаш да си направиш модел без реален прототип, няма кой да те спре. Големите фирми постоянно го правят, защо някой друг да не може?! Действай смело и се забавлявай и ако не се притесняваш от възможна критика, споделяй и пускай снимки на направеното ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия