Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control
Преработка на Roco 10764 централа в бустер
svetljjjo:
единствена причина която съм срещал в тоя форум като аргумент срещу големите токове е
Off-Topic:ПП. При усилвателите всичко което е над 6 А изходен ток става доста опасно, защото при авария и/или късо се заваряват колооси за релсите!!!!
Което лично аз смятам за абсолютни bullshit ;D
Не мислите ли че е по умно да се разчита на токова защита вместо на вътрешно съпротивление на токоизточника.
По принцип е разбираемо когато продаваш играчки в супермаркета да се застраховаш че е възможно да се случва с тях какво ли не от неразумни ползватели .
Аз по скоро питах не защо производителя не слага радиатори а защо това не е споменато в специализирани форуми
като лесен начин да си вдигнеш мощтноста на централата вместо да слагаш допълнителни бустери да правиш разделени участъци
То не става въпрос за много на централата и дават 2А въпреки че аз не съм сигурен че може да издяни 1 час на тоя ампераж
Като се сложат радиатори вече ще може да дяни на 4А нон стоп примерно .
ПП
Някой от вас случвало ли му се е да завари колоси за релсите ?!?
Аз лично съм пробвал и от практически опит мога да кажа че при ампераж от порядакът на между 6 и 8 Ампера това не се случва
не и с метални колоси върху метални релси .
Това съм го пробвал с един тендер на лима който има токоснемане и предава единия полюс на локомотива но някой неразумен немец му беше обърнал двете колоси . Компютърното захранване не изключи а има защита на 12А значи сам му подал някъде между 6 и 8 А от шим контролера единственото което стана е че се нагря пластинаета вътре в тендера която свързва двете колоси
и леко се отпечати в шасито замириса малко на пластмаса и това беше всичко :lol:
mitko0888:
Най отгоре на тази страница ти е посочена и друга причина.
Не е задължително да завариш колоосите или да стопиш талигата, за да повредиш едно влакче. Въпреки че такива снимки можеш да намериш достатъчно в нета.
В токоснемането на локомотивите се използват тънки пластинки, които имат много малко сечение, съответно се "повреждат" много лесно. Първата такава повреда напарих преди 30 години със старо пиковско BR41 и най обикновено стандартно, даже тогава използвах малкото F2. Връзката на локомотива с тендера е през една закачалка, токопроводящо свързана през две тънки пружинки. При едно стъпване на неправилно (от мен) захранена стрелка, едните колела на тендера останаха на +, от същата страна колелата на локомотива стъпиха на -. Моментално пружинката се "разтегна" / отвърна и престана да бъде пружинка. А и ти самият си описал случай в който нещо "леко замирисало". Дали ще дадеш 1000 лева за един локомотив, и после да сложиш мощно захранване с което той само леко да замирише? Цената на един бустер е достатъчно висока, но е пренебрежима спрямо цената на локомотивите, особено тези които търсиш дълго време и не се намират лесно.
А за радиаторите - тези транзистори работят в ключов режим. Не знам какви са точно транзисторите, можеш да им сметнеш загряването без радиатор, предполагам че затова им дават до около 3-4А - около 1 ват. А ако сложиш радиаторчета, трябва да има подходящи дупки на кутията, трябва и изрично да кажеш "да не се покрива", което трудно ще стане ако едно дете си играе с влакчето.
В крайна сметка не разбрах защо ти трябва усилвател с 6 или 8 ампера? Ако е за осветление и стрелки - за тях е още по правилно да са от отделен бустер.
Не забравай и че тези централи, които дават 6 или 8 ампера, винаги имат режим - програмно или с копче - да ги ограничиш до 4. Хората отдавна са го приели.
pach:
Транзисторите както казва и Митко, работят в ключов режим.
Или по обикновенно казано ...с импулси ( подобно на ШИМ).
Тоест на тях наистина не им трябва допълнително охлаждане,
още повече че са предвидени за определен ( максимален) топлинен режим. За това се слагат и чипове със запас до 30 (60) ампера ( пиков ток), за да могат да издържат краткосрочни свръхконсумации. И пак са без радиатори.
Когато на определен (в случая Роковски) бустер пуснеш повече от три локомотива, или имаш няколко осветени с крушки композиции, крайните чипове ( въпросните транзистори) са леко стоплени.
Тоест радиатори наистина не им трябват. И в тази тема, и в една подобна, въпросните чипове са изгоряли от продължително късо съединение.
Защитата работи бавно и така трябва. Ако е бърза, ще накъсва
движението по релсите всеки път когато има някакъв временен пик в консумацията, като например при преминаване на стрелки, проблемни или замърсени участъци и подобни. Също така и при електронно превключване на блокове за обръщателно ухо - тогава обикновенно
има мигновено краткосрочно късо, което и подава информация на блока да обърне поляритета. Не би работило правилно, ако защитата на бустера е бърза.
В някои бустерите ( включително и самоделните) защитата се оставя бавна и като допълнение има и термопредпазители от типа на vdr-ите.След изстиване то си, те възстановяват веригата. Работят по определен ток при определено напрежение. И са напълно достатъчни за дълговременна възстановяема защита.
За колосите и Митко го е казал - форумите са за това - да се споделя информация от опита, която би била полезна на тези които не я знаят. Не само се топят пластини и отвръщат пружинки. При възможност за протичането на голям ток и спряла в този момент колоос, става или точкова заварка или голяма искра, която отнема част от материала на колоосите, често оставаща с нарушена геометрия. И наистина има доста места където се отбелязва, че бустерът над 4 ампера е излишен риск - за това се дели на участъци с няколко бустера и т.н.
Истината е някъде там....по средата за всички тези изисквания към захранването на релсите.
Ферщеен Зи?
;D
pach:
--- Цитат на: svetljjjo link=topic=4909.msg109815#msg109815 date=1513034590 ---единствена причина която съм срещал в тоя форум като аргумент срещу големите токове е
Off-Topic:...
Което лично аз смятам за абсолютни bullshit ;D
Не мислите ли че е по умно да се разчита на токова защита вместо на вътрешно съпротивление на токоизточника.
По принцип е разбираемо когато продаваш играчки в супермаркета да се застраховаш че е възможно да се случва с тях какво ли не от неразумни ползватели .
...
--- Край на цитат ---
Наистина да пренебрегваш споделения от други опит е... bullshit
А колкото до продажбите в супермаркета има застраховане...
и то е че играчката ще бъде счупена, за да бъде купена нова!
Това от началото на този век е основна търговска практика...
КУПИ И ХВЪРЛИ!!!" е мечтата на всеки втори търговец.
А всеки първи търговец се опитва да те зариби дори с някаква абонаментна такса. Дори банките отпускат по- лесно бизнес кредити срещу " бъдещи приходи" които са доказани сигурни,
каквито са всички абонаментни такси!!!
Не е хубаво да даваш определения като ( bullshit )
само защото ти не си го знаел или не ти се е случило,
защото така 99% от истинския реален живот става ... bullshit .
Дали е така обаче!?
svetljjjo:
Off-Topic:В крайна сметка не разбрах защо ти трябва усилвател с 6 или 8 ампера? Ако е за осветление и стрелки - за тях е още по правилно да са от отделен бустер.
На мен лично не ми трябват 8А най вероятно и на повечето хора няма да им трябват
Понеже се отваря тема за вдигане на мощтноста с допълнителни устройства и разделяне на участъци за това зачекнах въпроса
Иначе за локомотиви от по 1000 лв явно говорим за диаметрално противоположни разбирания за хобито малки влакчета
както беше наречен в тв репортаж за ония макет ;D
Като се замисля дори и 100лв не бих дал най скъпия ми локомотив е 50лв чисто нов на механо
Явно от тук идват и различията в гледните точки аз предпочитам да скапя лок щото мога да го оправя
и бустер да гръмне и него но нямам излишни средства за втори или трети че им искат по 30 евро
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия