Стана много интересно!
Машинист, би ли ни дал линкове към десетина твой снимки от там!? Или да ни ги покажеш тук, макар и в умален формат ( за да няма злоупотреби), или с твоето лого.
Собственик на сайта и човека който плаща всичко, е всъщност един стар българин (някои го знаят точно) който живее и до сега в САЩ. Има голяма вероятност да е подведен, може би именно от тукашния отговорник за това, ако все още плаща и и свързан със сайта.
Човека който управлява сайта е в основата на две силни граждански инициативи. Една вече е завършила с успех, без политиците , а втората е на път да спомогне за премахването
на "седмокрилия петохуйник" пред НДК.
След реконструкцията на ул. Иван Асен II , там бе възстановен
Автентичния паваж. Друг е въпроса, че мангалиге на бяха оригинални павьори и резултата май не е мн.добър.
А и последното съсебно дело с/у събарянето на онова недоразумение,
вече приключи. Доколкото знам именно човека свързан с изгубена България, откри че липсвот освен документи за собственост, няма и никакви актове за строежа него, включително и финалния им е акт 16!!!!!!
Даже изнамери протоколите на приемателната комисии, които обясняват защо не са подписани тези актове.
Въпросният "паметник" се е считал за опасна и несигурна конструкция още през 1981 година. Минал е направо незаконно, но с нареждане "от горе" както правеха това комунистите, особено в предконгресни дни.
Въпрос на време е да го срутят и на негово място да се върне,
паветника на " железния полк" и списъка на всички загинали български войници и офицери от него!!!
...Та за това ми звучи интересно горното твърдение за собственост на снимки. До сега такива сведения не съм чувал.
Но все някога ще се случи явно. А защо не сега!?