Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Профилактика и освежаване
totomoto:
Здравейте, понеже не видях такава тема си правя моя ;D. Въпроса ми е следния - днес се сдобих с един PIKO BR-01.5. Локомотива е просто прекрасен, но си иска своето. Въпроса ми е как и с каква химия (спирт, меглио, ракия...) да почистя цялото му " токовземане" . Пластинки, пружинки и тн. Има ли някаква контактна паста или нещо подобно, което може да подобри контактуването на локомотива с релсите. Тендера се движи като цяло , но с доста прекъсвания. Също така виждам как фаровете на машината мигат непрекъснато по време на движение, което може да значи само едно. Има ли някакви особености и трикове характерни за този модел, които е хубаво да знам. Когато си играх да му подавам ток направо от жиците на захранването открих много аномалии :unsure:. Освен това се оказа, че се движи най-добре когато двете части са свързани. Не виждам друг отговор освен влошен контакт през тендерните колелца. Също така ми е любопитно възможна ли е тотална замяна на старото моторче със съвременно. Има ли готови китове за такава трансплантация или ще трябва да се твори? Благодаря предварително!!
mitko0888:
Да ти е честит новия 01.05. Със здраве да си го търкаляш.
За почистване на колелата и на контактните пластинки става и спирт, и ракия. Меглио едва ли ще ти помогне. Гледай да не е бейлис или нещо подобно сладко. Аз чистя с изопропилов спирт / алкохол, но става и със спирт от аптеката, и със спирт за горене и т.н. Внимавай да не спиртосаш боята и пластмасите! Контактна паста никога не слагай - с нея ще се полепва всякакъв прах и става по-лошо.
Почистването е лесно, особено на този модел. Като махнеш челния капак на тендера всичко се вижда. Ако трябва ще махнеш и червеното долнище на колелата, за да си нагласиш добре токоснемането на двете оси - това е много важно и там пластинките се кривят и не вършат работа. И на локомотива ще се справиш - без разглобяване. Чистенето трябва да е "доста често", по норматив - на 20 - 30 часа, ама ако имаш един - два локомотива, а и като гледам как ги въртиш на пода - може и всеки ден да се налага да чистиш ... Това важи и за новото ти пико - някъде бях сложил снимка на "нов" (беше си наистина нов) локомотив какво му е насъбрано на колоосите от търкаляне по земята, това си е конструктивна особеност на тази марка.
Моторчето може да го смениш от много лесно до трудно или много скъпо. В моята тема за BR41 съм показал само смяна на моторчето, както и преработка на цялото задвижване. А може да си поръчаш от SBнещо_си - месингово задвижване за около стотина евра, има го специално и за този модел.
Корпусът се чисти рядко, ако е мръсен и лепкав от предишния собственик. Аз взех един такъв, който беше пуши много, и то май с течност от електронни цигари - беше пълна отврат и на пипане, и на гледане. Пръснах лекичко с препарат за компютри, след това с парцалче и клечки за уши по дупките. После - зависи как го пазиш, може и само веднъж годишно да го издухаш с четка, може и по-честичко. Добре е да си миеш ръцете преди да го пипаш (особено за децата, да не лапат намазана филия докато си редят влакчета). Бели ръкавички не ти трябват ...
totomoto:
Благодаря за отговора! Прочетох цялата ти тема - доста полезно четиво, в резултат обаче въпросите стават повече :prankster:. Като за начало ще го почистя добре и ще докладвам.
P.S. Не виждам защо да не стане и с меглио - препарата е мощен обезмаслител. Виждал съм да го ползват даже автомонтьори. Сериозен недостатък е силната миризма. Бягам за спирт :pleasantry:!
Best Ripper:
Мощният обезмаслител може да се ползва в автомобилите, където лаково-бояджийските покрития са съвсем друг тип и направени за външни условия. Върху модели най-вероятно мощно ще прецакаш боята. Или в най-добрия случая ще убиеш гланца. Не те съветвам да си правиш такива опити, но както си решиш...
При парните локомотиви, които имат димогенератор, голяма свинщина правят изпаренията от течността, имитираща пушек. Покриват всичко околно с лепкав аерозол. Възможно е mitko0888 да е купил точно такъв локомотив - с често ползван димогенератор. А определено и цигарите правят същата гняс...
mitko0888:
Димогенераторъ беше пушил много, не човека с локомотива, не съм го написал много правилно. И смърдеше отвратително. И лепнеше целия. Тендера го изстъргах и пребоядисах, че беше слаган на нещо и тази гняз се беше отпечатала необратимо в боята. Димогенератора беше изтръгнат из основи. От пушач (човек) имам осмърдяна само една дунапренена подложка в старопиковска кутия. Вече три години я чакам да се отмирише ... ама йок.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия