Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Профилактика и освежаване

<< < (5/6) > >>

pavel75:

--- Цитат на: totomoto link=topic=4962.msg107451#msg107451 date=1492777628 ---Само това?!?!? Четох доста от темите в раздел "Цифрово / дигитално управление" и в повечето се обсъждат други въпроси без да се отговаря еднозначно дали старо пико може да се "дигитализира". Въпроса за мене много важен, защото отговора му кардинално ще определи посоката, в която ще поема в хобито. Ако мога да се изразя така - по кой коловоз ще тръгна  :).

--- Край на цитат ---

Еднозначно - да, може да се цифрозира. Става по схемана дето е дал Адри.
Обаче имаше някъде тема, но сега нямам време да потърся, трябва да се махнат кондензаторите, защото може да изгори декодера.

pavel75:
Виж тази тема:

http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,3873.0.html

Нещо такова трябва да направиш.

totomoto:
Въпроса ми е генерално да знам дали става или не, за да знам дали мога да продължавам да купувам стари локомотиви?

P.S. Продължавам да чета темите в Цифрово / дигитално управление.

Best Ripper:
Принципно е напълно възможно. На практика понякога е доста трудно или невъзможно поради липсата на достатъчно място в старите локомотиви. Някои от тях не са мислени изобщо какво ще е днешното управлението и не е предвиждано място за допълнителни части и модули. Така че мога да те посъветвам - при закупуване на стар локомотив и възможност да го отвориш преди купуването да разгледаш вътрешното му пространство.

totomoto:
Здравейте, на някой да му се намира сцепна щанга за 01? Търся тази, която свързва трите колела. В Пико в момента не е налична.  Също и едно от "пинчетата" (не знам как се казва) с които се закача.

P.S. Утре ще направя хубави снимки на състаряване на локомотива! Стана страхотно  :yahoo:!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия