Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites
Некоректни продавачи!
Сaprycorn:
modellbahnberlin е жена, от най гадните пепелянки. Когато и дадох отрицателен фийтбек, тя веднага даде отрицателен и на мен, писа 4е много бавно съм и платил. А аз й платих 2 или 3 4аса след търга. Сценария беше същият като при Христо, но се оправдаваше със ста4ката на немските пощти (така и не разбрах какво я бърка ста4ката в пощите, като тя го е пратила по DHL). Наложи се диспут в Пейпал, ескалиране на диспута и 4ак тогава ми прати вагона.
Der Hetzer:
Обаче негативната оценка ти остава... :(
Не може ли да се проследи чрез пей-пал кога и е платено и от е-бей да я видят че е мошеничка, а на теб да ти оправят фийдбека? ???
Сaprycorn:
4естно казано-НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА С ТАЗИ ПРОДАВА4КА, съветвам вси4ки да я избягват
zazo:
Честно да ти кажа това, че връща негативните коментари, според мен поне прави още по-лошо впечатление.
Иначе за стачката може и да е имало някакъв резон щото дойтче пост и DHL у немско са все една организация, доколкото знам. Което не може да оправдае забавяне от сорта на това което описва Адри. Абе ясно, че няма да се пазарува от тая и това.
Сaprycorn:
Направи ми впе4атление, 4е когато й дадох негативен фийтбек, тя незабавно полу4и 7 или 8 позитивни все от едни и съШти хора. И това става през ноШтта между 3 и 5. Излиза, 4е тя си има друга регистрация, от която си пиШе сама за себе си позитивни фийтбеци, за да "неутрализира" доколкото може негативните.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия