Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites
Некоректни продавачи!
Adrian:
--- Цитат на: Vlado link=topic=290.msg4928#msg4928 date=1210492091 ---То освен пощата май друго вече не се произвежда. Предполагам имаш номера й.
--- Край на цитат ---
мисля ,че и пощата е 'изчерпан' модел .
hristo:
Аз също имах проблем с "modellbahnberlin". След като ми разрешиха да платя с Paypal чаках 2 месеца и никакъв отговор. Писах им 3-4 e-maila и нищо. Най-накрая ми изпратиха e-mail в който ми казваха , че не знаят за какво става въпрос все едно нищо не съм купил от тях.
Тогава се обърнах към PayPal. Веднага повдигнах случая в "claim" ,директно да разследват от PayPal.Три дни след това от "modellbahnberlin" ми пратиха номера на пратката. Вагона се получих миналата седмица, тоест едва след като съм повдигнал проблем в PayPal те са го изпратили. Иначе пристигна за 2 седмицi. Така, че не купувайте от тях.Лошото е, че са едни от малкото, които предлагат БГ вагони.
zazo:
Що не пишете по един отрицателен коментар тогава да го знаем що за стока е. Така като гледам само каприкорн от хората тука я е свършил тая работа.
Adrian:
бавим негативния бан , щото се надяваме да си вземем вагоните :) - иначе после ще му набием -100
Der Hetzer:
Като гледам тоя хубостник хич не си поплюва и си връща негативните оценки... :o
Така че сигурно ще си върне негативния вот на недоверие >:(
Не може ли по някакъв начин да се наклепа на е-бей чрез някакво оплакване за мошеничество и да му изтрият акаунта?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия