Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites

Некоректни продавачи!

<< < (6/16) > >>

IKAR:
Може би въпросът ми не е за тази тема, но ако е необходимо нека се премести по преценка на модераторите. Значи вече три години интензивно пазарувам по интернет от чужбина и досега никакви проблеми с никой не съм имал изключая чакане до 6 месеца за доставката не по вина на търговеца, а на DHL - знаете за доставките от Германия. Но тоя път едни австрийци ме прее*аха. Всичко започна от там, че търсих една книга, посветена на българските железници, която се оказа с изчерпан тираж. Намерих я само в една австрийска антикварна книжарница. Та направих поръчка онлайн, платих чрез PayPal, но ония наглеци поискаха второ плащане, което аз разбира се отказах. Зададох въпрос и оня ми отговаря, че първо съм платил, а после съм си взел парите обратно и няма плащане. Което не е вярно - картата ми е чарджната. Както и да е, пуснах плащане втори път и това говедо отново не потвърждава. Въпросът ми е ако подам оплакване в PayPal срещу него ще има ли някакви негативни последици за мен? Все пак и двете плащания са регистрирани в системата и парите са получени 100%. Става въпрос за неголяма сума - два пъти по 20 евро, но не може така - все пак жена ми в момента е без работа и ми е трудно да отделям и толкова....

fyut:

--- Цитат на: muncho link=topic=497.msg5236#msg5236 date=1210795040 ---Вай,вай ,колко лошаво имало из белия свят.Аз съм седнал да се оплаквам от Конрад.Па тая дано 100 манафа да я нагъзат и да пукне от яд,да ме прощавате за тона,ама....

--- Край на цитат ---

:clapping: :clapping: :clapping:

zazo:
Искай си парите през PAYPAL и озобщо да не ти пука.

XRISTO:
Съчувствам ти и напълно те разбирам.Аз чакам една немска пратка, и да ви кажа, започвам леко да се притеснявам - скоро ще стане месец, откакто съм платил, статуса и е "изпратено", а аз нищичко не съм получил.Два дена преди да излезе статуса "изпратено" на въпросният пакет, друг немец ми изпрати един лок, пак от Германия, който получих за една седмица.  :no:

IKAR:
Ако е от Германия, не е толкова притеснително - там редовно си се чака по 4-5 седмици, аз имах случай с 6 месеца, но за това вината не е на хората - виновни са DHL с тъпизма си пратките за България да минават през Гърция. А сега с тия блокади на Кулата....

Иначе ето за тия става дума: http://www.antiquariat-schleifer.at/

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия