Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites

Некоректни продавачи!

<< < (7/16) > >>

Жоро:
Ице, така е. Зависи кои са доставчиците. Auhagen, например, дойде за една седмица, но за Brawa чакането е минимум три седмици. Това разбира се се отразява и на цената надоставката :(

XRISTO:
Значи да не се притеснявам - чакане му е майката, а търпение  - бащата.  :pleasantry: А  относно въпросната пратка, дали сделката по нея ще изчезне от графата "спечелени" в "моят ибей"? И дали ще мога да се жалвам, ако не я получа до два месеца примерно, абе, въобще какъв е срока за повдигане на диспут?  :thank_you:
Апропо, Жоро, дали ще ми измислиш стрелки, по всяка вероятност три прави, баузатц?(Извинявам се, че го вкарвам в тази тема  ::))
 :hi:

Adrian:

Абе вие от небето ли падате ?? - защото като ползвате тези системи не им четете правилата??

1. PayPal само може да защити парите ви - до 45 дни ; това озн. че на 42-43-тия ден трябва да заведете диспут ! - като причина - неполучена стока ;
2. Пейпал дава 2 седмичен срок на разследване
3.след като установи чия е вината - си получаваш или не парите

mgirginov:

--- Цитат на: Adrian link=topic=497.msg35832#msg35832 date=1265965446 ---

Абе вие от небето ли падате ?? - защото като ползвате тези системи не им четете правилата??

1. PayPal само може да защити парите ви - до 45 дни ; това озн. че на 42-43-тия ден трябва да заведете диспут ! - като причина - неполучена стока ;
2. Пейпал дава 2 седмичен срок на разследване
3.след като установи чия е вината - си получаваш или не парите

--- Край на цитат ---
Точно и ясно  :good:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=497.msg35825#msg35825 date=1265964444 ---Съчувствам ти и напълно те разбирам.Аз чакам една немска пратка, и да ви кажа, започвам леко да се притеснявам - скоро ще стане месец, откакто съм платил, статуса и е "изпратено", а аз нищичко не съм получил.Два дена преди да излезе статуса "изпратено" на въпросният пакет, друг немец ми изпрати един лок, пак от Германия, който получих за една седмица.  :no:

--- Край на цитат ---
Ицо, поискай контролния номер - т.нар. Sendungsnummer и провери движението на пратката в www.dhl.de

Adrian:

колко пъти да коментираме ,че германските пратки минават през Гърция , освен ако не са по-специални ( за което си е двоен бацален)
споко , с тия стачки пратките оттам за около 2 месеца идват.

докато тече разследването на Пейпал обикновено се появяват - тогава имаш опция да преустановиш диспута.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия