Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites

Некоректни продавачи!

<< < (12/16) > >>

widowmaker:
Аз им пиша и им напомням за фийдбек-а, ако трябва, по няколко пъти...

mgirginov:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=497.msg36254#msg36254 date=1266432397 ---Явно ме дебне ако му прасна отрицателен и той да ми изплющи такъв.  :spiteful: Затова се е увардил със 100 процентов рейтинг гадът.  :spiteful:

--- Край на цитат ---
От една година и три - четири месеца продавачите в Ибей не могат да дават на купувачите друга оценка освен ПОЛОЖИТЕЛНА. Т.е. на твоята отрицателна оценка той може единствено да си затрае и да не те оцени изобщо.

Adrian:

така е ! - или положителна, или нищо  :good:

Споделям случай по този повод -

получих стоката , пуснах позитивен фийдбек , за мен - нищо - пуснах лична ; пак нищо ; пуснах мейл - получавам отг. от типа ' к'во ми досаждаш ' ; пуснах оплакване до Бея , оттам ми казаха ,че С НИЩО не могат да го задължат да ми пусне оценка ;  така и не ми даде оценка .

pach:
Системата никога не може да ти издаде фийдбек, защото не е автоматична, така че това за "положителен фийдбек веднага след плащане през ПейПал" е глупост. След плащане през Пейпала ти светва само че си платил (знака с еврото) и това е единственото автоматично нещо , останалите три знака (пакет, твоя фийдбек към него и на продавача към теб) са си чисто човешки процедури свързани с разцъкване на поне две/три менюта и едва тогава се засветват иконките.
Тук мисля че Мишо го каза още отдавна - никой не може да те/го накара насила да довърши процедурата. Всички продавачи дават фийдбека едва след като се уверят че ти си го направил. При мен отдавна приключили покупки още не са им попълнени "пакета" (демек изпратено) а аз съм ги получил.
Това , че Адри си е искал фийдбека е мерак и нищо повече. От Ивея са му го казали - никой не може да накара да се разцъка системата сама, а човека като неще , нема и да стане.

CaLLlo:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=497.msg36254#msg36254 date=1266432397 ---... За тази сегашната сделка, която не съм получил - сумата по нея също я платих на другият ден.Фийдбек нямам никакъв още.Явно ме дебне ако му прасна отрицателен и той да ми изплющи такъв.  :spiteful: Затова се е увардил със 100 процентов рейтинг гадът.  :spiteful:

--- Край на цитат ---

Не знам дали си прав, идеята там според мен е друга - виж как са подредени иконките:

Платено
Изпратено
Твой фидбек
Негов фидбек

А това, че някои моментално ти давт фидбек още веднага след като си платил, си е техен личен избор - никой не ги задължава.
Не знам за какво държите непременно да ви дават оценки, щото това води единствено до увеличаване броя на сделките. За мен по-важно е дали процентите са 100, или по-малко, независимо от бройката. Верно е, че има голяма разлика дали сделките са 40 или 40 000, но характеристиката на търговеца е онова, което другите са казали за него и то има числено изражение - в %.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия