Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites
Некоректни продавачи!
gregary:
--- Цитат на: Adrian link=topic=497.msg36324#msg36324 date=1266501975 ---
Бате Ицо , така е в тая шибана , бедна и петорно изнасилена държава със скапана и опикана пощенска с-ма ! И се заблуждаваш накрая ,че си купил евтино , като сложиш черта на нерви , време и пари , разбираш че си трикратно изнасилен , прецакан и странно облекчен .
--- Край на цитат ---
:lol: ;D ;D Събирай сълфетки. :pleasantry:
Яяяя повече усмивки ;D :yes:
mill:
Тъкмо се бях заел да изучавам тая тъмна за мен "индия" -е_bay ....като чета ко става ...фидбеци,тикмеци,тинтири-минтири....за.би. :suicide:Ще чакаме бг версията :spiteful:
XRISTO:
Ами имаше някакви бг опити, ама нелегални както винаги и естествено бяха забранени и забърсани. ::)
Мите, не е толкова страшно, спускай се надолу с главата! Най - много да се прецакаш с някой - друг лев, но ние откакто сме се родили сме си прецакани. ;D
fyut:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=497.msg36323#msg36323 date=1266501649 ---Ами аз там се ръсвам, ама що се отнася до подвижен състав - предпочитам 3-4 стари вместо едно ново - въпрос е на гледна точка, нали знаеш?...защото ако гледам само на ново, не ще съм жив да се сдобия с това, което искам, та камо ли да им се порадвам.:no:
Нали се сещаш, че не е само хобито - тез дни ще трябва и кола да си купувам... ::)
--- Край на цитат ---
:yes: :yes: :yes: З...и колата и си купувай ново. Мишо го каза: "Кеф цена няма". Кола пфу.... за какво ти е? Само разходи и нерви! ;D
XRISTO:
Старата е... стара... :lol: :lol: :lol:Затуй - друга стара, по-нова(типично по български, нова кола на 10 години ;D).
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия