Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites
Некоректни продавачи!
pach:
Имаме си абсолютно легален аналог на Ибей - това е нашенското AUKRO , или Аукцион, или Молоток.
Членуват Полша, Унгария, България, Украйна, Румъния, Гърция,Русия,Молдова, Турция,Чехия и Словакия (по отделно) .Аз на това му казвам "Източноевропески Ибей".
Регистрация лесна - с проверка само по телефона и кода там ти го дават, плаща се с всички банкови карти , Епай и т.н. като за сметките към енергото...
Може да съм добавил или изпуснал някоя страна но това е в общи линий.
Единствено в българската част няма "влакчета" но е пълно с антики, монети и ордени в графа "колекционерство".
За различните страни си е на техният език или английски , но има и допълнителни опции - от Полша ми излиза на български, а цените в злоти , евро и левове.
Перфектно е но е по-малко развито от Ибея.
Впрочем в ТТ има страшно много стока и на невероятни цени понякога...
Ама айде стига , щото и там все пак искат ...пари!
Тежка е съдбата на железопътния моделист... :scratch_ones_head:
Vlado:
Тежка... :swoon:
IKAR:
Аз да се похваля, че книжката пристигна...След като подплаших господина, че ще му повдигна диспут в Paypal, веднага каза, че още днес - по-миналия петък - книгата ще бъде изпратена.
anubis:
http://cgi.ebay.de/Kurzbeschreibung-Dieseltriebfahrzeuges-BR-106-Auto-/390254774348?pt=Sach_Fachb%C3%BCcher&hash=item5adcff484c#ht_744wt_821
ето за това ставаше въпрос при покупките в ebay -да се чете внимателно. в случая за 43 Евро ще си купим кратко описание за лок BR106, а не самият лок... :sorry:
XRISTO:
--- Цитат на: anubis link=topic=497.msg49128#msg49128 date=1289538807 ---http://cgi.ebay.de/Kurzbeschreibung-Dieseltriebfahrzeuges-BR-106-Auto-/390254774348?pt=Sach_Fachb%C3%BCcher&hash=item5adcff484c#ht_744wt_821
ето за това ставаше въпрос при покупките в ebay -да се чете внимателно. в случая за 43 Евро ще си купим кратко описание за лок BR106, а не самият лок... :sorry:
--- Край на цитат ---
Ами да, той си е написал човекът и то не някъде с мънички букви в дъното.Не е виновен, че не знаем немски, все пак си продава в немския ибей, където се предполага, че на повечето юзъри им е родният език или поне го говорят безпроблемно.
panzerbaran - тоз го не бях срещал, ще рече на немско - руски брониран овен... :on_the_quiet: :on_the_quiet: :lol: :lol: :lol:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия