Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Колекцията в HO на цеци

<< < (2/8) > >>

pavlinbg:
Хубава колекция! Интересът ти към дизелите и северноамериканските железници целенасочен ли е, или моделите си ги събирал по някакъв друг критерий?

petrov:
Благодаря ви топлото посрещане. Мисля,че много мога да се уча от вас. По-принцип,Аз съм страстен колекционер на всичко в мащаб 1/87 HO. Именно влаковете ме подтикнаха към хобито,въпреки,че доста време стоях настрани от железници. :( Идеята беше за макет,но все отлагам в времето.Надявам се, някой ден да се сбъдне) Имам колекциика от подвижен състав и ландшафт. Сега е време и за малко железопътен транспорт. Насочил съм се към северноамериканските,защото просто много ми харесват,въпреки,че повечето ми модели са на европейска техника и ще бъде трудна комбинацията при изработка на макета като жанр,но мисля че ще се справя! Ето и някоя снимка на много малка част от колекцията ми,разделена на жанрове. Ако модератора предцени,че не е за тази тема може да ги изтрие! Поради липса на място,всичко друго е по кашони.....

petrov:
Забравих да спомена,че живея в КАНАДА където това хоби е на доста развито ниво! ( Като се замисля,може би и това провокира интереса ми към този тип железници)

Adrian:
 :hi: :hi: :hi:  welcome

pach:
Мислех, че е грешка по-горе писаното "300,400 модела" пък то си е така. Подвижен състав наричаме всичко което се движи по релси.
На автомоделите понякога им казваме и колесни превозни средства или МПС (Моторни Превозни Средства).
А това, че живееш в Канада обяснява вече и насочеността ти към авериканските влакове. Както каза и Микси - станахте двама. Тук в София с такива модели и Ванката (супер модели са неговите).
В кой град си и от кога в Канада. Имаме един преселил се там миналата година ( чакаме да пише тук) и един дето ходи при вас по задължение.
 ;D

ПП. С какво се занимаваш извън хобито?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия