Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Новости от PIKO
jopeto:
Всичко е на ред! Чака ги, тежка пролет!!! Ще има изтрезняване! Видяхме им увеличението на цените, по случай черният петък и коледните празници. Аз пък, на пук, не си купих нищо от неразумните! И няма да си купувам! "Невидимата ръка на пазара" ще бръкне, там където трябва със свитият си юмрук. Алтернативните фирми дават, нормални цени и си взимам от тях! Пико за сега е от тях, да видим по коя пътека ще поемат! :hi: :hi: :hi:
KRAKOMOBILA:
Пико са сложили картинка на 230та серия, но са написали, че ще бъде 240 - значи реостатния комин си остава.
Аз се чудя друго, при положение, че чехите правят вече 230та серия, а и във форума има тема за 42 на БДЖ и то не много по-скъпа от пико, защо всички търсят пикото ?
Величко:
За мен Пиковската ламинатка е по-детайлна. По ме кефи :yes: Цената викаш не е много по-ниска от тази, на която клуба е предлага, ама са едни 180лв. Пиковската със звук е резервирах на 263 евро в липето и идва 520лв. За кво да ме цакат с топла бира, като мога да си пия леда от немско ;D Даже в чешки магазин съм питал, където ламината на тех им. е по-евтин, а при закупуването на 10 броя правят допълнително доволна отстъпка от двуцифрен процент :good:
Та по тея причини &bgflag
toniemi:
--- Цитат на: Величко link=topic=5.msg120470#msg120470 date=1609443096 ---За мен Пиковската ламинатка е по-детайлна. По ме кефи :yes: Цената викаш не е много по-ниска от тази, на която клуба е предлага, ама са едни 180лв. Пиковската със звук е резервирах на 263 евро в липето и идва 520лв. За кво да ме цакат с топла бира, като мога да си пия леда от немско ;D Даже в чешки магазин съм питал, където ламината на тех им. е по-евтин, а при закупуването на 10 броя правят допълнително доволна отстъпка от двуцифрен процент :good:
Та по тея причини &bgflag
--- Край на цитат ---
В града ,до който живея,Пиковската ламинатка се продава за 244евра,с плъзгалка за Мерклин,точно за мен!
Поне 10 пъти седях пред витрината,като малко детенце и се прехласвах по качественото и детайлно изпълнение!
На няколко пъти се двоумях дали да я купя.....въпреки че имам две самоделки...но ще взема от клуба един брой!
Не е толкова атрактивна,но е БДЖ!Ще трябва да и поставя плъзгалка!
Krasi Tankista:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=5.msg120469#msg120469 date=1609440972 ---Пико са сложили картинка на 230та серия, но са написали, че ще бъде 240 - значи реостатния комин си остава.
Аз се чудя друго, при положение, че чехите правят вече 230та серия, а и във форума има тема за 42 на БДЖ и то не много по-скъпа от пико, защо всички търсят пикото ?
--- Край на цитат ---
Е те това е проблема с комина :
Във всичко останало пиковската е по - добра. С по - правилни инженерни решения по - прецизна, по - детайлна и т.н. Както е и при другите нови модели на Пико...
;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия