Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Колекцията на Caprycorn
Сaprycorn:
--- Цитат на: Maktub link=topic=500.msg19790#msg19790 date=1234987518 ---Това е чудовищно! Малеййй... Само си представям какво търпение и колко време е погълнала изработката на тези самоделки! Ако това е самоделка, повечето от фирмите-производителки трябва да те вземат за главен консултант.... :blink: А за колекцията няма какво да се коментира – красота... :hi:
--- Край на цитат ---
Аз не съм най-добрият пример за търпение- с един локомотив се занимавам около месец. Истинският търпелив хобист е Васко- около 1 година прави един локомотив, като пресъздава такива детайли, че човек се чуди как е възможно! Надявам се да покаже снимки на BR41, BR45, BR55!
Сaprycorn:
Както вече писах, изключително важно при самоделките е предварителното проучване кой възли и агрегати са еднакви на различните локомотивни серии, кое от какво може да се ползва, кое с какво може да се замени и т.н. За целта е много важно да се разполага с чертежи, снимки, скици и всякаква литература, свързана както с проекто-модела, така и с моделите-донори!
Като пример искам да дам BR44, правен от два котела на BR01. При 01 надлъжната част на котела се състои от 5 звена- 1-вото е празно, 2-рото с питателен дом, 3-тото с пясъчник, 4-тото с парен дом, и 5-тото празно. При BR44 тази част на котела се състои от 4 звена- 1-во с питателен дом, 2-ро с пясъчник, 3-то с парен дом, и 4-то с втори пясъчник! Димните камери и стоящите котли са еднакви (външно).
Така че, за да се моделира котел на BR44 е достатъчно да нарежем на звена два котела от BR01 и да налепим нарязаните звена по конфигурацията за BR44! Естествено всички тръби по котела се издялкват и се правят нови такива от стоманена и медна тел. По същия принцип Васко изработи котела на BR45, но там конфигурацията е друга.
Ходовата част на BR44 прилича много на тази на BR50 и BR52, но междуосията са различни- 1700мм за BR44, и 1650мм за BR52, но пък междуосията на BR86 отговарят точно- 1700мм. Остава само да се добави 5-тата сцепна колоос!
В моя случай обаче аз съм използвал рамата, колелата и сцепните щанги на BR52, тъй като разликата в междуосието от 50мм е твърде малка, при мащаб 1/87 тя е едва 0,57мм!
Сaprycorn:
Един от малко известните стандартни локомотиви на DRG- BR87. Характерно за него е странната конфигурация на колоосите- 1-ва без цапфа и щанга, 2-ра, почти залепена до 1-ва, след това голямо междуосие, 3та (ведуща), пак широко междуосие до 4-та, и 5-та без цапфа и щанга, залепена до 4-та! За тази ходова част трябваше да изработя сам рамата с тези 4 различни междуосия, втори проблем беше намирането на колооси без цапфи, еднакви по диаметър и брой на спиците с тези с цапфи! Третият проблем беше намирането на сцепни щанги, отговарящи на различните междуосия!
С колелата проблема се реши така: колооси с цапфи и противовеси от BR89 на Пико, колооси без цапфи от E44 на Пико.
За голямото междуосие между 2-ра и 3-та колоос използвах сцепна щанга от BR66 на Пико, а за по-малкото междуосие между 3-та и 4-та колоос щанга от BR55.
Котелът, кабината, водните резервоари и въглищният бюнкер са подобни на BR86, но съм преправил димната камера, която тук е по-къса, и е без водоподгревател, както и преработка на водните резервоари.
Моделът на BR87 стана много сполучлив, с много добър външен вид и много добро движение-абсолютно безшумен!
Сaprycorn:
Няколко думи и за BR81.
По времето, когато правиx този модел, единственият производител беше Мерклин (старо производство с много забележки), така че беше много важно самоделката да стане малко по-хубава от серийния модел на Мерклин.
За тази серия бяха необходими две коруби на BR80 (от втората се използваше само звеното от котела, върху което е пясъчника)! По сложна беше ходовата част, тъй като BR81 е много "събрана" т.е. с много малки междуосия. Тогава за пръв път изработих моя рама, но поради това че колелата стоят много близко едно до друго се наложи изтъняване на ребордите! При този модел, за пръв път ми се наложи да скъсявам метални шатуни (от BR55), а сцепните щанги са пластмасови за да бъдат скъсени според междуосието.
Крайният резултат се вижда на снимките!
CaLLlo:
Хубави снимки са станали, браво! Много ме кефи Кенгурото!
Яско, някой ден ще трябва да сменим тия табелки, че не отговарят много нито по големина, нито по шрифт, все пак са правени преди 10-ина години и шрифтът беше просто Ариал!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия