ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
КРАЖБА
gregary:
Всъщност, за какво ставаше въпрос в темата и за кой потребител в ибей говорим?
За best_ripper или за petrov_777 говорим?
Или и двамата са едно и също лице? Явно да, защото същият потребител, след като изтри 15 активни обяви, след това вечерта си смени и никнейма... И ако това не е опит за прикриване и замитане на следи... :blink:
За жалост, цялата тая работа няма как да се докаже документално и т.н. (според мен), но трябва да си будала, за да не разбереш схемата.
Der Hetzer:
Обаче може да се докаже визуално ;)
Имам и някои идеи, които ще ИМ (и на тримата глупаци) гарантират вечно място в "Галерията на славата" ;)
Mixy:
Преместих off-topic постовете за казуса с Urko (за които и аз имах известна заслуга) в съответната тема за да не цапаме повече тук.
Pach е последният човек в този форум, на който ще позволя да ми търси отговорност за действията ми като администратор след всичко което натвори през годините от името на urko, но на останалите, и най-вече на Der Hetzer, дължа извинение. Намесата ми в тази тема с редактирането на неговия пост беше грешка. Заблудих се, че това е поредно заяждане с човек, който вече не участва във форума и явно не съм бил прав. Ето го и оригиналното съобщение на Der Hetzer:
--- Цитат на: Der Hetzer ---https://feedback.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&ftab=FeedbackAsSeller&userid=best_ripper&iid=-1&de=off&items=25&interval=0&searchInterval=30&mPg=8&page=1
:spiteful:
--- Край на цитат ---
Mixy
Администратор на Railwaypassion.com
Der Hetzer:
Няма защо да ми се извиняваш, все пак ти не беше свидетел на тези "епохални събития" още от самото начало и няма как да ги знаеш. Като Администратор/модератор или там както се води, всеки би трябвало да се старае към мир, любов, разбирателство и вселенска хармония между потребителите - задача често непосилна и трудоемка. Друг е въпросът как разбираха тези понятия някои от предишните модератори, които "ме банваха" поради неволно (или може би волно) съучастие с прословутата шайка. Ако тогава си заравяха като щрауси главите в пясъка, сега сами трябва да се досетят къде трябва да си ги заврат (от срам), те дължат извинение, а не ти :hi:
Сaprycorn:
Позор!!!!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия