Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макет на кула за въглища
totomoto:
Ето от тук купувам балса и клечки. По-добре е да се звънне по телефона за въпроси за наличности - човека е безкрайно свестен! Магазина се намира в овча купел 2!
totomoto:
Забравил съм линка ::)
http://www.steldi-air.com/
totomoto:
Вече е на крака :good:
Ivo Nedkov:
Поздравления за майсторлъка! :clapping: Много добре се получава! :good:
totomoto:
Благодаря, ето малко и от днес
Скоро ще имам нужда от съвет относно устройството на тези кули. Истината, че изпитах огромни затруднения с намирането на чертеж и се спрях на тази конкретно кула заради сравнително изчистените две проекции. Сега след като понапреднах обаче се оказа, че в нета има само една снимка на тази кула, което ще бъде проблем в "ендшпила". Притеснението ми е, че не схващам все още принципа на действие и ще трябва да я довърша малко наизуст или да жертвам голяма част от детайлите. Интересуват ме конкретно "улеите" по които се спускат въглищата, макарите над тях и капаците. Поправете ме ако греша. но до колкото схващам улеите и капаците са свързани (с въжета) и при накланяне на улеите, капаците се вдигат сами ( в системата има противотежести, като гледам). Ако съм разбрал принципа на действие би ми било много по-лесно да я довърша пък и следващата може да е действаща :yes:!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия