Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макет на инж. Димитър Вълков

(1/7) > >>

br185:
  Такаааа! Еми значи уважаеми съфорумци! Предлагам на вашето внимание проектът за моя макет и това което съм извършил до момента по него.
   На адрес http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=31136&AlbumId=116477 можете да проследите набързо етапите при зглобяването на основата за макета. А тук http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=31136&AlbumId=111605 е представен вида на макета в момента.
   Размерите на му са 1200Х2800мм, мащабът е НО, епохата ще бъде 4/5. Тъй като не съм уточнил още на 100% схемата на трасето по-долу съм дал два възможни варианта.
  Това е за сега. Приемат се всякакви коментари, съвети, мнения и пр.

br185:
  Имами едно черетжче скромно. Може някой да иска да го погледне (само дано не е колега че се тогава я втасах)!

pach:
Мда , както се и очакваше , още един сериозен моделист!Браво на начина по който представяш ,със снимки от етапите по строежа на макета!
Успех и по-бързо да стигнеш до пусковият срок и първия влак на трасето.
Съдейки по захранването под макета , и кутията с регулаторите (която ме разби като идея  ;)) тук предстои сериозна работа! 8)
Колкото до плана , за площта която имаш е приятно развитие на схемата .Явно искаш да може да търкаляш повече композиций едновременно , ако това е смисъла на третия , най- вътрешен овал.На мен лично ми се вижда излишен , или поне на плана ми се вижда много нагъчкано.
На плана глухите коловози са се качили едва ли не върху другите , но при реализацията предполагам , че ще ги скъсиш с по 5 см . за да ти остане място както и за съоръженията на края , така и да не пречат на композицийте в завойте.
Успех , и продължавай да снимаш ,за да виждаме строежа!
 ;D ;D ;D

mill:
ми кво... екстра е.Бравос.ИндЖинер човек... ;D
Аз препоръки нямам щот ми харесва. ;)

Maktub:
Супер си е схемата, а като гледам какъв подмакетник си измайсторил, определено и самият макет ще стане добър. Личн на мен ми допада първата схема, но няма ли да е прекалено малко пространството за селцето? Наистина, да не се сбутат депо връз селце връз спирка така че потенциалните жители да станат обитатели на индустриална зона?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия