Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макет на инж. Димитър Вълков
br185:
--- Цитат на: Maktub link=topic=505.msg5374#msg5374 date=1210985329 ---Супер си е схемата, а като гледам какъв подмакетник си измайсторил, определено и самият макет ще стане добър. Личн на мен ми допада първата схема, но няма ли да е прекалено малко пространството за селцето? Наистина, да не се сбутат депо връз селце връз спирка така че потенциалните жители да станат обитатели на индустриална зона?
--- Край на цитат ---
Селце е силно казано. Просто така съм го означил на картинката. Ако погледнеш чертежа ще видиш че там съм предвидил само три къщички така че това всъщност ще си бъде малка вилна зона.
pach:
Доколкото разбрах от чертежа (моливния) май ще си с контактна мрежа на двойния път?
Какви релси ще ползваш - фирма?
Vlado:
Както казваше Памбос в "Танцувай с мен" на Слави: "Стра'отно", та и аз така. :)
Ако нямаш нищо против, ще те приобщя към сбора от макети в "Проекти"? Само кажи под какво име да те сложа - br185 или инж. Димитър Велков?
:)
br185:
--- Цитат на: pach link=topic=505.msg5397#msg5397 date=1211021634 ---Доколкото разбрах от чертежа (моливния) май ще си с контактна мрежа на двойния път?
Какви релси ще ползваш - фирма?
--- Край на цитат ---
Релсите които ползвам са на Piko. По главното трасе (удвоено) действително е планирана контактна мрежа. Решил съм да си я направя сам. Тези дни ако остане време ще задействам този въпрос и ако се получи нещо смислено ще пусна и снимки.
Към Владо : Предпочитам да си ме сложиш с името. Може да звучи малко нескромно, но както се пее в една песен
" ...Човек без име значи никой. Човек със име значи жив."
Vlado:
Галерията за макета на инж. Димитър Вълков вече е факт!
:)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия