Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Всичко за 3D-принтирането - споделен опит, въпроси и отговори.

<< < (11/18) > >>

Krasi Tankista:
За всяко нещо си има хора. Аз си поръчвам ваденките при един от най - големите производители на ваденки в света. Няма проблеми нито с бяло върху черно, нито със сребристите  или пантонните цветове. Единственият косур е, че трябва да се поръчват най - малко 50 броя с формат А4, което е малко нанагорно, като се има предвид нашия ограничен пазар. Качеството обаче оправдава присъствието на този не достатък.

mitko0888:
Има едни лазерни принтери, които печатат И бяло (white toner printer).

Krasi Tankista:
Мите, те не дават качеството което се изисква за надписите на ЖП - модел. При това почти винаги резултатът е полупрозрачен и не върши работа.

mitko0888:

--- Цитат на: Krasi Tankista link=topic=5071.msg112153#msg112153 date=1530176827 ---Мите, те не дават качеството което се изисква за надписите на ЖП - модел. При това почти винаги резултатът е полупрозрачен и не върши работа.

--- Край на цитат ---

Благодаря, значи няма да си купувам :) такъв принтер. 50 листа А4 не звучи толкова отчайващо. Аз бих си поръчал ... евентуално ... нещо подобно, зависи какво има на него.

Krasi Tankista:
Ами зависи какво ти трябва. Не ми представлява никакъв проблем да го включа в следващата поръчка. :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия