Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Всичко за 3D-принтирането - споделен опит, въпроси и отговори.

<< < (10/18) > >>

totomoto:
Къде може да се види от месинг?

МАШИНИСТ:
КРАСИ има майсторски модели от месинг,но не ги показва тук , защото има доста кусурджии и очевидно не му се влиза в безсмислен спор с тях.
А иначе не е далеч времето , както каза колега по-горе , че ще си купуваме принтери и файлове / даже колеги ще си разменят готови / и всеки ще може да си прави каквото си иска за лична употреба.
И определено БДЖ , ще се възроди,макар и в миниатюри.

Krasi Tankista:
Няма проблем, ще се опитам скоро да ви покажа докъде съм стигнал. Що се отнася до косурджиите, всеки има право на мнение. В безсмислени спорове наистина не ми се влиза. Струва ми се, че целта на този форум е да се споделят опит и възможности, а не да се спори заради самия спор.

МАШИНИСТ:
Именно КРАСИ.Всяко нещо направено от човек има кусури.
Видях 1 твое творение,пипнах и държах в ръка.
Търсих кусури - не видях.
И колкото повече гледах , толкова повече ми хареса.
Ти давай да видим и други творения пък кусурджиите , ако могат да го направят по-добре.

zazo:
Краси, би ли споделил при ваденките как си решил проблемът със светлите надписи на тъмен фон.
Досега съм си правил ваденките сам. Когато имаш тъмни неща на светъл фон не е драма - печатам на прозрачна ваденка.
Но примерно, при бял надпис на тъмно зелен фон досега съм опитвам да се приближа до зеленото и да печатам на бяла ваденка. Някой път става, някой път не.
Т.е. трябва печат с бяло върху прозрачната ваденка.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия