Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Всичко за 3D-принтирането - споделен опит, въпроси и отговори.

<< < (16/18) > >>

pach:
...3D принтер за 118 000 $ в моделен форум!!??!!.....
 :scratch_ones_head:

..."има и друг живот разбира се" (цитат от рекламен клип)

Българския вносител е във Варна.
Основно качество - дебелина на слой 25 микрона.
Има и бюджетни модели ( ~199 €), но препоръчвам този конкретно:
WANHAO Duplicator 7 1.4 DLP за около 1000-1200 лв.
Вносителят е на адрес:
https://www.3djake.bg/wanhao-3d-printjeri-rjezjervni-chasti?gclid=Cj0KCQjwpvzZBRCbARIsACe8vyLSIYZMqTj-6dB-yZjOz9e7-EWUOgZ-Jio9qHUgOvBKGsx7ApLHYg4aAp1wEALw_wcB

От някои модели на обемни принтери имат на склад,
другите пристигат за седмица. Предлагат и консумативи разбира се...както гаранция и поддръжка. Май замислят и обучение за работа ..на живо или с подробно ръководство. За това не съм сигурен.

Изработено от такъв принтер в 1/72  ( препоръчвания модел)

от този проект (българска подводница "Подводник18"):

Повече по темата за показания пример ТУК

Krasi Tankista:
В тъпи спорове не ми се влиза. Разликата е от небето до земята. В един от предишните си постове  написах, че от всякакъв принт може да се направи добър продукт, но този случай, определено не е такъв. Да не говорим, че подводницата дори не е правилно проектирана.С обучението спирам до тук. :stop:

svetljjjo:
Е аз все пак си го купих онзи принтер продавача ми го даде за 140 +8 лв доставка
и съм решил сам да се убедя за какво става и за какво не
в крайна сметка за 148лв кво му плащаш дето имаше един лаф по битаците навремето  ;D

МАШИНИСТ:
КРАСИ , за всеки джоб има принтери.
118 000 $ си е 1 прилично тристайно жилище в СОФИЯ.
И разбира се е ясно , че да сравняваш принтер за 120 хил. $ и за 100 $ е безсмислено.
Онова е професионално и машина за пари.Струва пари и произвежда пари.
Коментарите за излишни.
Иначе оплакнах очи и това е ...

vankata86:
Момчета ,не е само въпроса да се купи един принтер.За да го накараш да произведе нещата както трябва се правят сума ти и корекции както хардуерно така и софтуерно.Има един куп настройки които се правят за да се получат нещата .На мен ми отне около 3 месеца за да вкарам моя в час като ъпгрейда ми струваше едни допълнителни 1400 лв.Но крайния резултат си струва !

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия