Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Моделите на Мартин Гетов
Сaprycorn:
Може ли една снимка на кабината челно?
МАШИНИСТ:
--- Цитат на: Der Hetzer link=topic=5072.msg111365#msg111365 date=1524162360 ---Въпреки че до момента няма как да преценя, приемам за истина казаното от вас и вярвам че сте създали най-точната, най-прекрасната и съвършенна коруба за 04 до момента. Оптимист съм и вярвам че ще се справите и с изработката на задвижването и всичко останало.
Но моля Ви се, умолявам Ви, ако наистина стане толкова идеален - дайте го на RailTune да го боядисат, че с това топене в гланцови авто-емайл лакове ще стане като един друг локомотив от зората на форума, повече известен сред тези които си го спомнят като "Доматката"
--- Край на цитат ---
Тези RailTune - какви са ? Боговете на боите ли ? Питам . Не ги познавам.
А коя е " ДОМАТКАТА " ? Нещо тип гръцки зарзал ли ?
Студио " BULMAN " ще се справи със задачата .
martochkata:
Както ви обещах ще кача снимки тези дни.В момента от прототипа се правят калъпи и не е в мен.А всеки желаещ да разгледа локомотива отвътре и да барника по коша ще може да го направи след закопуване на модела. :hi:
МАШИНИСТ:
Те някои колеги искат повече снимки да направят база данни сравнение с техните костенурки и нещо да почерпят инфо. :hi:
martochkata:
Най-добрата база за сръвнение на двата модела, ще е когато ги сложим на масата един до друг и нека хората да гледат и сръвняват.От това по-добро сравнение няма според мен. :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия