Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Моделите на Мартин Гетов

<< < (12/27) > >>

martochkata:
Mixi-Точно защото тук не е мястото за говорене на цени още в началото написах да се свързват по тези въпроси на Л.С. въпреки, че на някои колеги това не се понрави.То тук нататък ще качвам по някоя снимка и няма да се коментират такива неща по никакъв повод.Благодаря отново на всички за вниманието.  :hi:

МАШИНИСТ:
Здравейте , колеги .
Разполагам с модел 3D на локомотив серия 55 . модела е безплатен свален от румънски сайт.
Тук май някой го представи като свой.
Все едно . Който се интересува , пише на лс.
Веднага му го пращам.
А който желае , може да го постне някъде и всеки да може да си го изтегли.
На мен не ми се занимава.
А който е доволен , може да почерпи , ако иска.  :drinks: :dance1: :dance1: :lol: :lol:

martochkata:
Брав колега.
Азсъщ го имам модел свален от румънски сайт на БДЖ 55.Ако модела е от същият сайт трябва да се коригира, че има няколко грешки.Модела вече е свален от сайта и го няма там.
https://forum.lokomotiv.ro/viewtopic.php?t=13764

svetljjjo:
Не са премахнати файловете
но явно са преместени в Google Диск и сега трябва който иска да ги тегли да си ги премести в своя гугъл диск
Аз ги преместих и вече мога да ги свалям
9 файла са общо явно е съставен от 9 части
Ако някой иска аз мога да му ги пратя на имейл евентуално файловете са в *.stl формат

Krasi Tankista:
И какви са особените достоинства на това румънско 3d? Малко по - нагоре видяхме унищожителна критика на модела на Слав, а той е много, ама много по - добър. :fie:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия