Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел на български подвижен състав | Review a BG model

Серия 43 БДЖ

<< < (11/15) > >>

Krasi Tankista:

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=5075.msg119494#msg119494 date=1597596049 ---Такава  :diablo:
https://railpictures.net/photo/413391/

--- Край на цитат ---

Такава Може само ако платиш проектирането и производствто на мастера. Все пак предлагам да се ограничим до тези, които съм посочил аз. Ако никой не ги иска, просто няма да ги правя и толкова.
  :yes:

Krasi Tankista:

--- Цитат на: dred77 link=topic=5075.msg119496#msg119496 date=1597599746 --- На тази снимка, лявата чистачка все е дно е пусната замръзнала :) през зимата.
 Аз да пооцапам леко, защо си избра точно този локомотив предполагам този: http://picbg.net/u/76237/63353/889680.jpg, има ли други 43, с така да се каже-такава равна надбуферна греда /или там както се казва/? Оригиналът на снимките виждам, че е такъв, ама масовите май не са.  :hi:

--- Край на цитат ---

Отговорът е там, където попита за ниските прозорци...... ;D
Освен това, след като ми се наложи да преработвам проекта на 55 - та серия изцяло за да заприлича на истински, работя вече само по реален прототип.

pavlinbg:
Като фен на товарните влакове, аз гласувам за 45-та серия. Банана също е интересен...

Nenchev:
Искаме ги и двете, ама дали можем да ги финансираме?

или, я по-добре да си траемЕ и ослушваме и да видимЕ какво ще излезне накрая, па може и да се включимЕ на вече готовото изделие...

Krasi Tankista:
Това е тема на дълъг разговор......В случая, аз само бих искал да видя какви са настроенията. Никой не говори за пари. Виж за 42 - ката на Красен, тя наистина не ми се прави, защото хич не я харесвам. В крайна сметка досега никого не съм питал. Исках да има малко диалог по  темата. Изглежда ме разбра само Павлин. Благодаря му за коректния отговор........И вероятно ще има 45 - та серия.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия