Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел на български подвижен състав | Review a BG model

Серия 43 БДЖ

<< < (12/15) > >>

Nenchev:
Хич не е дълъг разговора...събран е в 2 ( две ) минути:

https://youtu.be/4Tgr0IAboVQ

toniemi:
Ей,Краси такъв  ;D ,а съм вече готов с ламинатките! :hi: :hi: :hi:
Сега съм безработен!
Ще продаваш ли от тези кошове ,нещо като на Иво Ненчев АДМ,за зглобяване че ме сърбят ръцете...
Задвижването,пантографи,буфери ,маркучи ,боядисването и осветлението мога и сам са си ги сделам...

Krasi Tankista:
Не се съмнявам въобще.... ;D

Krasi Tankista:
  Ковид 19 се отрази изключително негативно върху сроковете за реализация на проекта :angry:.
  Тъй като някои от детайлите се правят в Германия и Холандия Непрекъснато се удължават срокове за доставка и т.н. От Германия чакам  платени части повече от година и ни вест ни кост, освен че щели да ги доставят за тяхна сметка когато са налични. Намерих нов доставчик на тези компоненти, но и той има срок за доставката им не по - малко от 8 седмици....!!! :fie: Поразрових се в немските форуми и се оказа, че за много от доставчиците в Германия това е по - скоро нормална практика отколкото изключение....!!! :swoon:
  Всичко това ме кара да преразгледам програмата за в бъдеще и да се обръщам само към парньори в България и Чехия. Лошото е, че някои неща се предлагат само от германски пенсионери монополисти.
  Съвсем друга тема са пощите. Ваденките, които са произведени в Русия, два дни след като изпратих проекта и са изпратени на третия - 30 септември 2020, все още не са пристигнали.
 И дори не е ясно къде са....!!!  :search:

Krasi Tankista:
Снимки от работната маса:

;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия