Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел | Review a model

Питанка за rivarossi HR2002 E-424

<< < (2/5) > >>

pavlinbg:
Хубав електровоз, но и вагоните си ги бива - двуосни слайд вагони, последен писък в превозите на пакетирани стоки. Ако ми трябва бяла техника от водещи производители, ще търся теб. ;-)

totomoto:
Да си призная не съм фен на по-модерните возила, но тези вагони бяха единственото нещо от тази администрация и нямах избор. Вероятно няма да е лесно да събера някаква композиция - поне не от "афтър маркет" източниците в БГ. Някой ако има нещо излишно в FS съм отворен за предложения  :drinks:.

pavlinbg:
Що се касае до международните товарни влакове, не е задължително вагоните и локомотивът да са на една и съща администрация. В шеста епоха често могат да се видят товарни влакове съставени от вагони на различни администрации, теглени от локомотив от трета администрация. Според мен, при реденето на композиции, трябва единствено да се съобразяват епохите, в смисъл да няма големи разлики между епохите на подвижния състав включен в композицията ( напр. товарен вагон от 3 еп., със съвременен слайд или телескопичен вагон от 6 еп. )

totomoto:
Това звучи обнадеждаващо, но преди малко направих нещата още малко по-трудни  :pleasantry:.

Човека имаше и този локомотив, който е почти същия, но не съвсем 8). Отлично състояние с една леко спукана стълбичка - нищо страшно. Успях да смъкна цената още малко все пак  :).

Изглежда вече имам колекция  :drinks: :yahoo: :dance1:.
Сега трябва да наблегна на декодери  :blink:.
Сещам се сега един въпрос - и двата имат плугове от едната страна, които не позволяват да се сложи куплунг (талигата има възможност) . Въпроса ми е следния - в комплекта с прикачни и двата имат по още един плуг, който обаче има една хоризонтална цепнатина. Стандартните куплунги не могат да минат оттам та се чудя за какво е този отвор? Ако се наложи ще го снимам, но вярвам, че се сещате за какво говоря.

pavlinbg:
Този локомотив с кафявата ливрея може да тегли новите B вагони на Rivarossi, по-точно сета с три вагона Spree Alpen Express, art.N 4234, нищо, че вагоните са на DR, а локомотива на FS. Ако не ме лъже паметта, виждал съм снимка на този влак с такъв локомотив. Ще бъде страхотна композиция!
А за плуга и куплунга, направи им снимки, за да видим за какво става въпрос.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия