Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Международни експреси от/до/през България
Boris 2-12-4:
И аз да дам своята лепта относно TOUREXa. Търсачката на форума не откри по 5 различни въпроса нищо по темата, така че повторения не са изключени.
1.Тоурекс не винаги е равен на Тоурекс. През годините съставът на влака търпи промени.
2.Има вагони, които са специално построени за него.
3.Тоурекс не e бил към DR, макар и обслужван от DR. Бил е под шапката на туристическата агенция на ГДР - Reisebüro. Затова в обикновените разписания на DR не може да бъде открит. Търсете го в брошурите на Reisebüro.
4.Първоначално експресът е пътувал до Полша и ЧССР.
5.Има спорове относно ливреите на някои приходящи вагони.
6.Влакът е композиран и зареждан така, че с него да се пътува 21 дена, без зареждане на запасите по обслужването на пътниците. ( Освен зареждането с темперирана вода на тендера на дизеловия локомотив на всеки 100 км пробег - Шегичка бе, Адри! :prankster:)
Към точка 1.
до 1970 - WLABD-Bc-Bc-Bc-WL-WR-SD-WR-WL-WL-WL-WL-WL-WL
от 1971 - WLABD-WL-WL-WL-WL-WL-WR-SD-WR-WL-WL-WL-WL-WL-WL
Основната промяна е, че от 1971 в композицията влизат четири спалните вагони WLABme модел 1970, другите спални вагони са WLAB 4ge модел 1962. Отпадат 3 кушет вагона модел 1964 - Bcme (номерация Epoche 4 ) и Bc 4üe (номерация Epoche 3).
Вагоните за транспорт на автомобили са се движили 1971 - 1979.
Към точка 2.
2.1. Специално за Тоурекса в Гота (Gotha) е построен 1 вагон комбиниран - спален и фургон. WLABD 4g Epoche 3, WLABDm - Epoche 4.
2.2. Вагон за провизии - Sdr 4g - Epoche 3, SDm - Epoche 4. Построен е защото 240 души е трябвало да бъдат обслужвани за 21 дена.
2.3. Вагон за културни мероприятия и престой. Престой?!? - Нарочно направен, за да не се налага през деня да вдигат постоянно леглата на спалните, респ. кушет вагоните...Има три салона, библиотека, игри, специално помещение звукоизолирано за различни предавания по влаковото парланго ( за матросите Стоян и Стефан :drinks:). Обозначение : Sdr 4g - Epoche 3, SRm - Epoche 4.
2.4. Клубен вагон - това е вагонът от точка 3, но преустроен 1982 година. Преустройството основно е в интериора и електрическата част. SRme - Epoche 4. След това преустройство, този вагон не винаги пътува с експреса. Пуснат е и за други мероприятия на Reisebüro.
Всички вагони 2.1 - 2.4 са тип В . В модели обаче 2.2 и 2.1. надали ще излязат защото разположението на прозорците не съвпада с останалите. Това е само предположение. Може пък да сложат само различно обозначение и да калесат някои от другите вагони тип В за тези от точки 2.1. и 2.2. И такива неща се виждали.
Източници:
1. Wagenarichiv Transpress 1973
2. Reisezugwagen deutscher Eisenbahnen Band 6.2 Alba 1988
3. Reisezugwagen deutscher Eisenbahnen Band 6.3 Alba 1985
4. Eisenbahnwagen Deinert Transpress 1967
5. Eisenbahnwagen Deinert Transpress 1981
6. Modelleisenbahner различни годишнини
7. Eisenbahnjahrbuch 82
8. Die Werksatt 1962
9. Intrernationale Schnellzüge in der DDR EK Verlag 2007
П.П. Милене, що да не направим отделна тема за Tourex?!?
pach:
Влак 371 (DR?) през искърското дефиле.
...когато пътническите влаковете в България си бяха стандартно от 14 вагона.
pach:
Едно уточнение - влака по дефилето е международен.
Както знаем във всяка страна през която минават,
тези влакове си имат и номер за означения.
Та този номер 371 не е ясно (на неспециалисти) дали
е в БДЖ или съответно DR. Защото снимките ги намерих
на немска територия и имат малко данни. За това горе
съм написал ...."371 (DR?)" защото източника не уточнява
този номер на чия администрация е. Надявах се някои тук
по запознати да кажат имали ли сме такъв влак ( с този номер)
по дефилето или това си е немския такъв...
Жалко, че не мога да ги намеря в по-голяма резолюция.
Особено " смесената. "Чайка експрес"(?) с двата вагона зад локомотива,
ми стана интересна...Търсенето продължава...
;D
daddy_g:
--- Цитат на: pach link=topic=3529.msg111649#msg111649 date=1525933083 ---Едно уточнение - влака по дефилето е международен.
Както знаем във всяка страна през която минават,
тези влакове си имат и номер за означения.
Та този номер 371 не е ясно (на неспециалисти) дали
е в БДЖ или съответно DR. Защото снимките ги намерих
на немска територия и имат малко данни. За това горе
съм написал ...."371 (DR?)" защото източника не уточнява
този номер на чия администрация е. Надявах се някои тук
по запознати да кажат имали ли сме такъв влак ( с този номер)
по дефилето или това си е немския такъв...
Жалко, че не мога да ги намеря в по-голяма резолюция.
Особено " смесената. "Чайка експрес"(?) с двата вагона зад локомотива,
ми стана интересна...Търсенето продължава...
;D
--- Край на цитат ---
Локомотива е 41 103.
Из коментарите във Фейсбук групата БДЖ - Ретро снимки:
Boyan Yordanov
Не е ПВ , а е Панонията , прибираща се от Берлин , преминаваше през Искърското дефиле сутринта около 8-9ч. Първият вагон е Чешки АВ , после Спален на БДЖ 60-80 , третият е Кушет на DR , четвъртият е БДЖ кушет вагон . Познават се по добре написаните и ярки надписи на Немския - бежови , а на българския доста несполучливи жълти , изрязани от някакъв текстил , който като се намокри става кафяв . Особено върху зеленото е доста грозно .
IKAR:
Пътувал съм с Панонията, само че в обратната посока, до Плевен. Вагоните бяха същата работа в обратен ред, само дето чешкият, с който пътувах в случая, беше изцяло първа класа, идентичен на нашите тогавашни зелени първокласни вагони 19-40, производство 82-ра година. Кондукторът въобще не ме попита защо билетът не ми е за първа класа.....
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия