ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Нека помолим Милен да остане администратор!

<< < (3/5) > >>

gregary:
Милене, въобще не си и помисляй да сдаваш постта. Ти си НАШИЯТ АДМИНИСТРАТОР.  Досега си бил винаги обективен и стремящ се, справедливостта да е на първо място. Успокой се - ти имаш пълната подкрепа на болшинството потребители включително и моята...

Трудно ми е да пиша от телефона, а има и явно много за четене - днес е бил тежък ден...

TANO:
Де го чукаш, де се пука! Едва ли има смисъл да увещаваме Милен да остава пъдар тук, тая работа не е приятна. Моите уважения  Милене, ти се оказа много мъжко момче! Дали утре на свежа глава ще решиш все пак да останеш админ, както на мен ми се иска, или ще си удържиш на думата, си е твой избор. Тая работа ти се отдава, много пъти си ме кефил с добре премерените си забележки към нас, като сгазим лука. Пък ние нека да си продължим да се самоизяждаме – някой пуска информация за далавери, ние си гоним админа. Само така!

bazitov:
Как неусетно се разрази такава страшна буря. Не познавайки нито един от участниците лично, всичката кавга и пререкания изглеждат безсмислени. Убеден съм, че всеки си има причините.

По случая "Urko": ако го разглежаме изцяло от online гледна точка - писане от два "различни" потребителя от едно IP (поредица от пъти) , то не виждам защо offline намеци би трябвало да правят решението на администратора невалидно/неправилно.

Отделно наскоро Mixy (Милен), като администратор на форума, много ловко успя да потуши друга разразяваща се буря м/у потребители, някои от които с доста чепат характер, които признавам, лично, трудно им преглъщам написаното, макар и само като страничен наблюдател.

Петък е по-добър ден за решения от четвъртък  :hi:

gts.best:
За Милен..... :hi:

KRAKOMOBILA:
Не искам да се изказвам по никакви казуси и караници. Но за мен Милен адекватно се справя с форума и на истина цялата част с модерацията му е изключително премерена и води форума в правилна посока.

А това с шалтера хич не ми хареса, да не ви е минало през ума!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия