ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Нека помолим Милен да остане администратор!

<< < (2/5) > >>

svetljjjo:
Аз понеже не познавам никой от двамата а и за случките които споменавате нищо не знам
ще кажа само че това което правите вече като че ли напуска рамките на разумното .
Това форум за жп моделизъм ли е или не знам на кво заприличва .

Администратора за това е администратор
него някой го е направил администратор или собственика на домейна или тоя който плаща хостинга
Когато е инсталиран тоя форум само един е имал права на администратор и той е раздал на други
и той може да им ги и отнеме тоя който притежава име и парола за достъп до контрол панела на акаунта
и той евентуално ще да е единствения който може да им вземе администраторските права да изтрие профили директно от базата данни и всякакви такива неща присъщи на собственика на профила . Дано да не е само орташки споделен с няколко човека  ;D

Не е работа на потребителите да искат смяна на администратор или други подобни които са в властта само на собственика на профила
Потребителите имат право само да коментират да си казват мненията и да не посещават форуми които не ги кефят  :haha:

pavel75:
Аз няма да гласувам. Даже ще призова тази тема да бъде изтрита.
Нека Милен реши сам. Бил съм на неговото място и напълно го разбирам. Посещавам и други форуми, там също има потребители развалящи добрия тон. Но там е друго. Потребителите с тежест в съответния форум веднага взимат отношение и са в помощ на модератора.
Ще ме извинявате за директни думи, но тук това нещо го няма. Тук сме сеирджии. Да се стигне до това положение имаме вина всички. Включително и аз.
Аз няма да стана модератор точно по тези причини. Ако Милен е взел твърдо решение и не се намери друг, то нека Иво дръпне шалтера.
Честно да ви кажа не съм сигурен, че сме дорасли да имаме форум, щом хора на възраст не могат да разговарят цивилизовано. Щом хора претендиращи, че са ерудирани не могат да запазят добрия тон, да приемат чуждото мнение, да спорят с факти вместо с лични нападки. То тогава според мен не сме заслужили да имаме форум. Явно не сме дорасли.
Съжалявам за думите, но точно това мисля в момента.

Boris 2-12-4:
Павле!

Далеч съм от мисълтта да принуждавам(е) Милен или който и да е било друг.
Просто искам да изкажа по този начин подкрепата си към него. Той сам ще си решава.

Инак си съвсем прав за потребителите с тежест. Но видя ,че се снишиха, поне в началото...

Подстрекателче (der Hetzer) Милен ясно е написал, или "той или Пламен". Затова няма такова животно " и двамата". На човек, пък бил и той администратор,  му идва до гуша в един момент да защищава хора които говорят неистини, най-меко казано и бълват ненавист наоколо. Без да се забравя за полезните неща публикувани от Пламен тук...

А да се чака Пламен да се самооткаже - чакай писмо от умрял...  Не че пред мен не се е заричал енти брой пъти, че престава с форума, щото му било писнало...

schatsi:
...има една много хубава поговорка за случая : " Утрото е по-мъдро от вечерта."  Така че Милене , сипи си едно уиски ( или каквото там обичаш ) и не прибързвай с крайните решения.

ТИ СИ НАШИЯТ ЧОВЕК !!!

pavlinbg:
Не мога по никакъв начин да взема отношение по казуса Urko, тъй като, когато са се развивали тези събития, аз не съм бил във форума, но считам, че Mixy е много добър администратор и трябва да остане! Това мое мнение се базира единствено и само на това, което съм видял от както съм във форума. Тук няма значение кой ми е симпатичен и кой не!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия