Ванка, много добре ти се е получила! Специални поздравления за нанасянето на боята - отлично изпълнение!

Забелязвам, че и други твои модели са боядисани по конец, и спокойно мога да кажа, че са едни от най-добрите в това отношение.
Все пак, ще си позволя да направя няколко дребни и градивни бележки свързани с някои детайли, макар, че специално аз не се занимавам с направата на модели. В никакъв случай не ги приемай като заяждане!
Доколкото виждам ливреята на локомотива е от 4-та епоха (самият 06 086.3 е бил бракуван през 1977 г.), като диаметърът на фаровете е по-голям сравнение с този на локомотива на MTB, който си ползвал за донор - т.е. за да придобие моделът завършен вид, трябва да се прототипират и поставят такива по-широки фарове. На следващо място - доколкото виждам, поправи ме ако греша, рамата на локомотива не е скъсена. В модела на MTB тя е с по-голяма дължина в сравнение с тази на 06 БДЖ (разстоянието между буферите е едно и също) И на последно място - мисля, че цвета на боята трябва да е с една идея по-светъл, въпреки, че на тази светлина, на която са правени снимките, не може да се прецени с точност.