Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
БДЖ Серия 19 - мотрисата на привилегированите
Nenchev:
Хора,
Хайде да сложим черта на това лирическо отклонение, извън темата за Серия 19, която за всички е ясно, че има още трески за дялкане.
Dispatcher:
И на мен ми се струва, че слагането на точка на обсъжданията е най-доброто решение! Затова, моля, с обясненията до тук! Всеки да си направи своите изводи и без да се засяга, да продължи напред.
Да бъде хоби, не война!
Dispatcher
Nenchev:
Като изключим визуалните недостатъци, пускайки мотрисата на перфектното трасе в клуба (Поздравления за добрата изработка), оказва се, че има един сериозен проблем със задвижването, а именно:
Карданчето, което е копирано от Мерклин, ако не се лъжа изхвърча при по-остри завои и по-висока скорост. Излиза от ябълковидната част. Това му е третия вариант, но ще трябва да се прави и четвърти...
martochkata:
БРАВО!!!
Модела е страхотен. :drinks:
Моля, използвайте системата за промяна на рейтинга за такива похвали!
p.p. И тъй като едва сега успях да прочета в детайли всички по-скорошни мнения в тази тема, да предупредя всички, че продължението на тази дискусия, особено в очертаващата се недобра насока, ще ми даде повод да взема необходимите нелицеприятни за мераклиите мерки.
Надявам се няма да го допуснете!
Dispatcher
svetljjjo:
Off-Topic:Карданчето, което е копирано от Мерклин, ако не се лъжа изхвърча при по-остри завои и по-висока скорост. Излиза от ябълковидната част. Това му е третия вариант, но ще трябва да се прави и четвърти...
Излиза най вероятно защото щипката не притиска здраво ябълката.
Не знам за мерклин как е но такива карданчета имам на механо локомотиви даже при тях от към мотора е твърда връзка
но на щипката има изрязани и от дете страни вдлъбнатини за ябълката и стиска силно просто е невъзможно да излезе
по скоро ще спре мотора отколкото да излезе ябълката .
Ако светлия отвор на щипката стане една идея по малък и на двете страни на щипките където трябва да е ябълката се издълбаят полусвери
ама не знам с какво евентуално с зъболекарско борче.
Другия вариант е да стане както от страната на мотора така да е и от страната на талигата
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия