Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
БДЖ Серия 19 - мотрисата на привилегированите
МАШИНИСТ:
- mitko0888 - ти беше и в ПЖИ , беше и в КЖМБ.
И защо не каза нищо по въпроса за мотрисата , препоръки , критики , съвети - очи в очи , за да побеседваме по въпроса?
Лично аз , както и другите колеги , ще чуем всяко мнение и някак визуално разговора е по - плодотворен и интересен и разбира се продуктивен .
- emilchaushev --- Защо онзи ден не чух нищо по въпроса за 19 , та даже и когато и падна кардана , който от тестове и опити се е почти счупил ? Всеки може да изкаже своето мнение , а аз нищо не чух.
Може би ИВО или МАРТИН да са чули или пък ТОШКО ?
Ти като председател на клуба / нали е така ? / беше хубаво да те чуем , и като човек с опит в жп моделизма.
Критика каквато и да е тя позитивна или негативна от колеги - моделисти с богат опит и много изработени модели ме нахъсва за работа.
Но много се дразня от колеги с нулев опит да дават компетентни мнения , по непозната за тях материя.
Все едно да се учи професионален шофьор - да кара кола , като даващият съвети няма шофьорска книжка.
Звучи смешно и несериозно.
Очевидно има още за доизкусуряване .Колкото повече мнения , толкова по-добре.
Отново дискусията, доколкото я има, се изражда в обикновено заяждане, резултат от наранено самолюбие. Това не е градивно и няма да донесе нищо. Моля, поспрете се, инак ще се намеся. Големи хора, а се държите като деца. Продължите ли в този дух започвам с модерацията без повече да се обяснявам!
Dispatcher
Nenchev:
След последните коментари по играчката променихме малко дизайна на буферите, както и изцяло сменихме концепцията за карданите:
Това е пълния набор 3D принтирани елементи на модела. Все още тестваме различни технологии за направата на стъклата на прозорците.
п.п. Двете малки черни кутийки в средата представляват светлоразпределители - в тях от едната страна се поставят по един бял и един червен светодиод - 3 мм, а през цялата преминава светловод 1..5-1.75 мм, който се извецда до фаровете.
Следващия път ще публикувам снимка и на всички останали елементи, които не са принтирани - колооси, зъбни колела, двигатели, месингови гербове и емблеми и т.н...
ivo:
Здравей :)
Има ли възможност за по детайлни снимки на моделчето ... по-висока резолюция.
Благодаря
Nenchev:
Ще пратя, ама да намеря по-добра камера. Но на снимки е едно на живо е друго. Всеки, който иска, може да заповяда да го види на живо - гр. София, бул. Цариградско шосе №159, само да звънне предварително да не съм излязъл на някъде: 0888 161383
mitko0888:
Дано новата концепция за карданите върши работа. Въпреки че според мен цялото задвиждане би трябвало да се преработи, въпреки че това ще промени и "шасито", но това си е лично мнение.
Но защо решихте светлините да са със световоди? Проблем ли е да се направи съвременно осветление с диоди във всеки от фаровете.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия