Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Коя е тази машина?
Nenchev:
Тестовата Баба Яга:
svetljjjo:
Браво убавица
вери гуд и маш алах :clapping:
svetljjjo:
Ровя се аз из фейсбука и попадам на тая снимчица
Само на мен ли така ми се струва или тея колела висят във въздуха като изпаднали от небитието ;D
ама не ми се струва щото свалих снимката увеличих и си висят не е зрителна измама
защо това е така ?!?
трасето ли е адски криво или нещо с тая електричка не е наред ?!?
toniemi:
--- Цитат на: svetljjjo link=topic=5127.msg113063#msg113063 date=1539462202 ---Ровя се аз из фейсбука и попадам на тая снимчица
(Image removed from quote.)
Само на мен ли така ми се струва или тея колела висят във въздуха като изпаднали от небитието ;D
ама не ми се струва щото свалих снимката увеличих и си висят не е зрителна измама
защо това е така ?!?
трасето ли е адски криво или нещо с тая електричка не е наред ?!?
--- Край на цитат ---
Страхотно се е получила.
Относно талигата,предполагам всичко е направено набързо заради изложбата,машината е тестова...
Nenchev:
@svetjjjo:
Спри да търсиш под вола теле и заповядай днес (14.10) до 15 часа да я видиш на живо в ПЖИ
А, като дойдеш ще ти подаря и едно от 3D принтираните конски вагончета - знам, че ги харесваш.
П.п. поне да беше разкритикувал единичния пантограф, пък то що не била наместена на релсите....
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия