Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Коя е тази машина?
bdz43r:
Видях и аз 32-ката и като голям фен на тази серия много се радвам, че вече съществува такъв модел.
Доста сполучлив (като за прототип) и дано се стигне до по-изчистени версии по-нататък. Изключвам покривното оборудване, което явно е поставено набързо, колкото да го има.
Не мога обаче да си спестя една критика. Може би има и доза професионално изкривяване, но за мен е твърде противоестествено за едно релсово возило да не е на релсите. При моделите е ясно, че прекарват голяма част от живота си без релси, но когато изложеният модел е поставен върху релси, но не стъпил на тях, поне при мен се получава едно негативно впечатление на небрежност при представянето, а тук половината колела бяха "дерайлирали".
Adrian:
Лично за мен изложбата беше идеалната цел , стимул и форсира работата по мотрисите . Оплакнах си очите , не съм вярвал ,че ще видя модел на тези динозаври . Сигурен съм ,че много ще се подобрят за в бъдеще и ми се иска да ги имам в колекцията си !
Още веднъж поздравления за ентусиазма и вярата на всички участници - нищо не става изведнъж, стъпка по стъпка и само напред към съвършения модел :drinks:
МАШИНИСТ:
Колега bdz43r - диорамката на колегата НЕНЧЕВ , беше спретната 2 часа преди старта на изложбата.
Модела беше " дерайлирал " защото го местихме за да освободим место за другия колега с големите модели.
И последно , вагоните от 32 , както и 19 , също и кошовете за другите модели минаха през стотици ръце.
И всеки го поставя както му е удобно без значение дали на релси или не , или дерайлирал.
Беше поставен на безопасно разстояние от децата , които разбира се са най-любопитни.
На всеки половин час някой го разглеждаше.
Имаше и чужденци , които проявяваха интерес , включително и представител на американското посолство.
Впрочем всички жп модели бяха щателно разглеждани и решихме с колегите да не подскачаме постоянно да ги оправяме.
Вероятно си попаднал в такъв момент.
Даже 1 грък след като разгледа моторния вагон на 32 , го постави на обратно.
Скоро ще бъде готов изцяло и за движение по трасе.
МАШИНИСТ:
Благодаря АДРИ !
Ще се стараем ! :hi:
martochkata:
Браво Иво направо уби рибата с 32.Честита награда, а другата година ще са повече. :hi: :drinks: :lol:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия