Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Коя е тази машина?
Nenchev:
--- Цитат на: svetljjjo link=topic=5127.msg113068#msg113068 date=1539520480 ---Няма лоши чувства от моя страна
от мен имате само респект и благородна завист за творенията :yes:
--- Край на цитат ---
Знам, колега. Но това с вагончето си е напълно сериозно. Понеже не можа да дойдеш, прати ми адрес и телефон на лични, за да ти го изпратя по Еконт.
Nenchev:
Бих искал да вмъкна, че заслугата не е изцяло моя.
Колегата Тодор Боин го боядиса и сглоби.
Без снимките на покривното оборудване на Марто нямаше да се оправим.
Без консултациите от първо лице на Васко щеше да изглежда като от анимационен филм.
Това е един колективен продукт, който показва какво може да се получи ако хората си помагат.
МАШИНИСТ:
Даа , ИВО , С колективния ни труд и усилия се получиха прекрасни модели.
И отново с общи усилия и труд ще има и още култови модели на вече загробени прекрасни машини на БДЖ , някои от които съществуват само на снимки , филми и чертежи.
Най - важното е да си чешем хобито и радваме душите в този прекрасен и необятен моделизъм !
martochkata:
Много точно казано г-н Ненчев.Без общи усилия няма да се получи.Много се радвам за съвместнатани работа и ще продължаваме заедно да творим. :hi:
Dispatcher:
Преместих мнението на zazo в темата за изложбата във ВТУ, като най-близка до коментираното от него.
Dispatcher
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия