Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

гара НО+НОе за фремо срещи

(1/7) > >>

pavel75:
Здравейте,

започнах да правя гара за НО+НОе мащаб за фремо срещи. За сега гарата ще бъде с работното и име - гара Елисейна. Постоянното и име, с което ще участва на срещите още е процес на избор.
В тази тема ще качвам какво правя.
До момента напредъка не е голям. Имам сглобени модули. Предстоят релсите.
На тази снимка само са сложени, няма нищо закрепено.

Модулите ги работя събота в клуба, докато през седмицата у нас ръчкам по нещо - я ардуино, я нещо друго.
Та ето нещо свършено в къщи за тази гара:

Малко разяснения:
Спиркознака е по мой проект даден да се ецва, после боядисан от Васко.
Спирката съм я правил сам по оригинален чертеж, боядисана от Иво.
Чавдара е ръчно изработен, но аз нямам никакъво участие там освен парично.

Krasi Tankista:
Спирката е супер. Кой и лепи стъклата? Ако са лепени естествено. :good: Ти обаче дай повече подробности за автобуса. Какво означава " ръчно изработен "?

zazo:
Павка, супер.
Кажи наистина повече за автобуса. :good:

И недей и ти с тия снимки по 640 пиксела, 90-отдавна отминаха.  :lol:

pavel75:

--- Цитат на: zazo link=topic=5139.msg112849#msg112849 date=1538044172 ---Павка, супер.
Кажи наистина повече за автобуса. :good:

И недей и ти с тия снимки по 640 пиксела, 90-отдавна отминаха.  :lol:

--- Край на цитат ---

Автобуса е правен от един пич от форума за градски транспорт. Имат и страница във ФБ - https://www.facebook.com/search/top/?q=%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B8%20%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%B8%20%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82

Мога някога да го донеса в клуба да го видите. Правен е на ръка.

pavel75:

--- Цитат на: Krasi Tankista link=topic=5139.msg112848#msg112848 date=1538042135 ---Спирката е супер. Кой и лепи стъклата? Ако са лепени естествено. :good: Ти обаче дай повече подробности за автобуса. Какво означава " ръчно изработен "?

--- Край на цитат ---

Стъклата ги лепих аз. Не мога да кажа, че стана перфектно. Малко се измърсиха и мислех да ги чистя, но после реших, че всъщност не харесвам такава стерилност - на истинските по селата едва ли ги мият. За сега ще останат така.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия