Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
гара НО+НОе за фремо срещи
Krasi Tankista:
Решил си задачата идеално,като знам колко трудно е решима. Как я реши ако не е тайна, в подобни случаи аз предпочитам въобще да не лепя, а да измисля такава констукция, че да няма лепене. СУПЕР е изглежда като жива. :ok: bg&flag
pavel75:
--- Цитат на: Krasi Tankista link=topic=5139.msg112856#msg112856 date=1538053307 ---Решил си задачата идеално,като знам колко трудно е решима. Как я реши ако не е тайна, в подобни случаи аз предпочитам въобще да не лепя, а да измисля такава констукция, че да няма лепене. СУПЕР е изглежда като жива. :ok: bg&flag
--- Край на цитат ---
Дали съм я решил като хората не мога да кажа, защото нямам голям опит в тези неща.
Мерих с шублер и се опитах "стъклото" да е плътно прилепнало, въпреки че на оригинала не е плътно а се държи на едни метални неща и има луфт от около 2 сантиметра.
Преди да сложа стъклото по ръба сложих лепило момент от рода на Ц200. Тия пластмаси май не се хващат много с това лепито, та за това не съм сигурен дали е залепнало.
Долу се опитах да прикача файла с размерите.
mitko0888:
Краси, нали си чувал за "лепило за дърво" :)
ПС: Докато напиша, пък и модераторът докато одобри ... и той Павката ти отговори
Krasi Tankista:
А тези спирки повече от една ли са произведени? Става дума за твоите естествено.
pavel75:
Само една е. Предвидена е за гарата. На мен повече не ми трябват, а да почна да ги продавам - някакси не ми се виждат толкова добри, че да ги изкарам на сергията. Уж мерих, първо чертаех на милиметрова хартия и после върху нея налагах прътовете. Обаче под определен ъгъл ми се вижда леко крива. Ама какво да се прави - толкова мога.
Обаче бих оказал съдействие ако някой иска да прави.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия