Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
БДЖ Серия 14
gregary:
Nenchev, поздравления за нестихващия ентусиазъм и напредък!
Според мен, проблемът не е толкова в ходовите качества на модела ( на живо не съм го виждал ), ами в S-ката на трасето. Принципно ( така са ме съветвали ) между двете криви, да се сложи къса права. Даже правата да е дълга колкото един вагон. Така се щади кинематиката и се избягва това буксуване, дерайлиране или разкачване на вагони. В книгата на Юри Ботев ( някой я отричат като старо издание, но някой неща са си актуални ) го има също тоя съвет.
В реалните железници, ако не бъркам (запознатите да кажат) мисля, че също е така.
Успех!
Nenchev:
--- Цитат на: gregary link=topic=5141.msg114041#msg114041 date=1546803014 --- Nenchev, поздравления за нестихващия ентусиазъм и напредък!
Според мен, проблемът не е толкова в ходовите качества на модела ( на живо не съм го виждал ), ами в S-ката на трасето. Принципно ( така са ме съветвали ) между двете криви, да се сложи къса права. Даже правата да е дълга колкото един вагон. Така се щади кинематиката и се избягва това буксуване, дерайлиране или разкачване на вагони. В книгата на Юри Ботев ( някой я отричат като старо издание, но някой неща са си актуални ) го има също тоя съвет.
В реалните железници, ако не бъркам (запознатите да кажат) мисля, че също е така.
Успех!
--- Край на цитат ---
Благодаря, Gregary!
Ох, опасявах се, че някой ще го каже....понеже почнах да правя това трасе на сляпо и на юруш и без предварително да събера инфо натворих сума ти глупости по него, та се наложи 3 пъти да го пренареждам...И си казах, че ще е последен път...Именно поради тази причина се боря моделите да минават по него. Но по всичко изглежда, че ще има 4-то пренареждане - да поизправя малко кривия завой.
Но преди да пристъпя към това кардинално решение, ще пипна още малко калниците и талигите на фиятката, пък да видим...
svetljjjo:
Аз мисля че трасето си е добре
на мойто 360 е най големия радиус а имам и няколко още по малки и нямам проблеми с движението на локове с подвижни талиги
има проблем с парни и то с такива с повече от 4 оси
То всъщтност аз имам само един с 5 оси неподвижни и само с него имам проблем де
Даже и такива на механо дизели с 6 оси си движат
веднъж имах проблем с един с 6 оси но се оказа че едната талига запъваше имаше фабрично останали мустачки и след като ги изрязах и загладих мястото се оправи .
Проблема ти е с талигите не се отклоняват достатъчно а имаш място и възможност за повече от 60 градуса да се въртят
виж роко пико и други предполагам имаш те как си минават без проблем . Щом те го могат значи проблема не е в трасето
поне на мен ми се вижда логично.
Проблем в трасето може да е само ако не са релсите хоризонтално изравнени и някоя от талигите да увисва аз имах доста такива проблеми по мойто трасе щото на око не се вижда после като пуснах да се движат локове ги хванах тея места и след изравняване
вече нямах проблеми.
hristo:
Принципно е задължително между крива и контракрива да има прав участък така, че е напълно възможно проблема да е в трасето.
mitko0888:
Прав участък между кривите, или преходни криви, нямат никакво отношение към движението на единичен вагон.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия