Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

БДЖ серия 18

<< < (5/6) > >>

stefanoff:
Предизвикателство??? Кой предизвиква и с какво?  Дъщеря ми си играе на "Истина или Предизвикателство" в междучасието. Тука стана като "Биг Брадър" с няколко Кулагини. Аз не се състезавам със никой и нямам такова намерение. Тука няма първи и втори в играта, направил първи модела на нещо или направил втори след първия. Хобито е за удоволствие а не някаква надпревара. Времето ми за хоби поради останалите ми задължения е страшно ограничено за да се занимавам с разни предизвикателства и то за определено срок.Винаги е имало хора които търсят някакво признание или одобрение от другите, но не смятам че моята тема е мястото за намиране на такова.

pach:

--- Цитат на: mitko0888 link=topic=5143.msg113095#msg113095 date=1539622959 ---Нещо дали само на мен ми се струва че ми се губи нещо от развитието на тази тема?

--- Край на цитат ---

Нищо не ти се губи Мите, освен статистиката.
От 20 (до тук) поста в темата на Стефанов, само три са
негови, които всъщност носят и истинското инфо. Но пък има друг потребител с цели седем - той просто е във вихъра си човека и е неудържим! Радваме се за него! :hi:
Поздравления за автора на темата!
Ще чакаме да покаже развитието, когато е готов и се е изкефил с хобито!
 :drinks: :clapping: :hi: &bgflag

Adrian:
ако е полезна инфо ... :

много яка снимка >>

Adrian:

Adrian:
Една интересна преработка във вагон за почистване на растителността  :  ( аз го виждам за 1-ви път )

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия