Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
46229 ROMPETROL
vankata86:
Бих казал,че цялата работа и време изразходвани за проекта будят в мен огромно уважение към труда на майстора.Отбелязвам,че това е най-добрият модел който аз лично съм виждал правен някога от моделист.Имал съм удоволствието и да го видя и карам на живо.А особено автоматичните прикачни,които допринасят за още по голяма достоверност към модела изцяло завършват картинката.Уважения и почит!Продължавай все така и за напред и весели празници! bg&flag :hi:
LDimitrov:
Весели празници, Ванка и благодаря за мнението! Тя работата е с големи прекъсвания по разни причини, но нали сме тук за да се забавляваме, та няма да навлизам в подробности.
А относно нивото на модела... не знам, потърси из корабния моделизъм – ще ти се съберат очите. В един конкретен и следен до някъде от мен случай, на 62-63 страници (и продължаваше) в такъв форум, човека демонстрираше такова разнообразие от ползвани материали и технологии, и в такива обеми, и с такова качество, че аз ако някой ме караше да задам въпрос, нямаше да знам какво да питам.
Та така, оказва се че лудостта била на различни степени... :drinks:
LDimitrov:
Леко продължение, колкото да се види, че не е съвсем затихнала темата. Процедурата „боядисване‟ нещо не ме влечеше, а и изчаквах резултата от една кореспонденция по въпроса.
Към днешна дата това е успешно приключено и мога спокойно да напиша следното: преди време, един колега опита да реже и ряза на плотер маската за този модел.:hi: Тъй като не бях стигнал до този момент, всичко се прибра в архива за по-добри дни.
Междувременно, с приближаване към боядисването, пак започнах да се чудя нещо и написах писмо до фирма Peewit, занимаваща се с такава дейност. Явно на човека отсреща му стана интересно и реши да опита. Безкрайно съм благодарен, Zdenek!
Нататък какво да кажа – изключително коректно отношение и комуникация, повече от приемливи цени, предложения за различни фолиа понеже не е сигурен кое точно ще ми свърши работа (накрая прати и от двете). Добави и допълнителни материали (трансферно фолио) както и инструкции за работа с тях. Изобщо, във възторг съм от общуването с такива хора.
И илюстрация: горе са тукашните опити на плотер, долу е вносната продукция.
192
И двете си имат плюсове и минуси, но клоня към виниловото фолио, като вероятно окончателното решение ще е компилация от различните маски, плюс нещо доправяно на ръка. Ще видим, засега не съм задълбавал, а ще трябва – вече нямам оправдание да не боядисвам. :blush2:
LDimitrov:
Осем месеца по-късно и къде сме ние?
Вероятно, очакванията на повечето следящи темата, са били сега да видят боядисан и посглобен вече локомотив. Извинявайте, драги читатели, че няма да е точно така, а ще бъде изненада. Също поднасям извинения и на няколкото човека, които чакат да приключа с модела по техни си причини. Отвя ме в друга посока, но пак боядисвах - стените вкъщи, и т.н. битовизми...
Както миналата година повече от шест месеца проучвах ситуацията с декодерите и електрониката, така от тази ползвах споменатите осем (не всичките де) за ландшафтни изследвания. Разни технологии, инструменти и материали, си искаха опознаването (+ поръчка и доставка). Също беше интересно да си направя сравнение на цените на разните видове треви.
Първоначалния замисъл да се изработи прозрачен капак за кутията в която ще стои модела, се промени с купуването на готова такава. Понеже кутията се оказа по-голяма, готовата вече основа просто се вмести там и бе взето решение да се добави околна среда, запълваща свободното пространство. В общи линии – отворих си допълнително работа.
Обобщаването на всичко, допринесе за следните резултати:
На снимката се вижда вече поприключило грубо строителство – положен е готовия участък, добавена е къса крива, оформен е терена, готова е отводнителната канавка, отляти и залепени са някакви там скали. Нямам междинни снимки, затова: секциите на канавката са сглобявани от разпенено PVC, 1 mm; трапеца на призмата и разни големи фуги са от гипсово лепило; скалите са от същия материал, отливани в намачкано фолио. Тук голяма заслуга имат филмите и дейността на този човек https://www.youtube.com/channel/UCjRkUtHQ774mTg1vrQ6uA5A
193
Боядисване на всичко, още боя, суха четка, добавяне на детайли, лепене на тревното килимче (май е Noch), баластиране, ръжда по камъните, малко чернилка около осевата линия на пътя и... сигурно изпускам нещо, но продължавам с декорациите:
- туфа с жълти цветове – измъкнах я от един Noch комплект със съгласието на собственика;
- тръстика от Noch;
- храсталаци от Green Stuff;
- храсталаци от Silhouette;
- папрат от Busch;
- разни треви от Noch, Silhouette и Woodland (предстои да се добавят);
- вода от Noch;
- пресъхналата локва е направена по рецептата на чичко Люк (сигурно е по-малък от мен, ама...), с акрилни бои и напукващи медиуми Creall. Той ползва други, но резултата е сходен.
194
Има за усвояване един 12V/15kV генератор на статично електричество – да си садя тревата, и откъм зеленилки съм готов. Очаква се още да поставя един сигнал, един стълб от контактната мрежа, както и част от самата КМ. Обаче трябва първо да ги сътворя .
Засега съм дотук и се надявам изненадата да е била от приятните.
P.S. По-изобличаващи снимки ще сложа като завърша „сцената‟, че не ми се пълни повече темата с полуфабрикати.
pavel75:
--- Цитат ---Има за усвояване един 12V/15kV генератор на статично електричество – да си садя тревата,
--- Край на цитат ---
виж тази тема, може да ти е полезна:
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,3551.msg70964.html#msg70964
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия