Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Бдж серия 06 - версия поредна

<< < (5/17) > >>

LDimitrov:
Ванка, снимки мога чак след втори януари да дам, обаче като гледам, май съм закъснял още одеве.

dred77, не е точно копие - дори конкретния номер машина която предлагат, 60 0819-7 и тя не е такава в действителност. Повече информация, пак след втори. Само при желание от твоя страна.

LDimitrov:
Много се извинявам за пристъпа на разсеяност, тук бил материала (но не работете на повече от два компютъра - наистина изчезва информация).
Ето бомбета, дупки, крепеж и мизерия...

...и уши.

Чест и почитания :hi: на този който се катери там за да ми угоди на дивотията!

pavlinbg:

--- Цитат на: vankata86 link=topic=5174.msg113926#msg113926 date=1545584038 ---Наясно съм много добре с разликите,но отбязвам и,че съм срещал локомотив бдж 06 точно копие на този на мтб ще се постарая да намеря снимката,но незная дали ще успея,въпреки това ще се опитам.

--- Край на цитат ---

Ванка, разбира се, че можеш да го оставиш с малките фарове, като го направиш в 6-та епоха на БДЖ. Ако не ме лъже паметта, през месец Януари 2017 г. няколко такива локомотива на БДЖ минаха капиталов ремонт в завода в Румъния. Върнаха се с малки фарове, но за сметка на това с двоен прожектор и малко по-различна ливрея.  :) Инъче абсолютно съм съгласен с gregary  :hi: Посочените от него неща доста сме ги дискутирали във форума!

vankata86:
За ушите ясно,но на модела въобще не са така панелите и няма къде да се сложат там се пада точно върху парапетите.Перката я направих точно така с бомбето ама вече затворих ще се пр :good:обвам със светкавица да снимам за да се види.Стана супер и дори работи.

vankata86:
Вече съм готов с боята,добавени са дребни детайли остават още малко и мога да слагам обратно прозорците и фаровете.
Сложил съм и едни дребни шукарийки. :)А ето ги и тях:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия