Пиша в тази тема след съгласието на автора и. Машината си е негова.
Аз имах щастието да се сдобия с един почти завършен модел и сега си го довършвам сам. Защото ми е кеф да си направя нещо, а не само да го гледам ...
Всичко писано в предишните постове в темата си е валидно. Снимките отдавна са изчезнали, заедно с бг сайта който ползвахме преди време. Да припомня проекта на Краси с някои негови снимки, които съм съхранил:
Идеята и проекта:
Две мнения по-нагоре от това има едно
видео с проекта:
Поръчково задвижване от г-н Павел Гюлич (или нещо подобно):
Талига:
В крайна сметка се получава това задвижване с оригинален мотор на Машима:
Това беше при мен на тестове и товарни проби преди май 5 години и три месеца ...
Модел на интериора:
Така че се сдобих с ето това нещо - почти завършено, но по него има ище малко работа.
Преди два - три месеца сглобих / ожених шасито с корубата, монтирах буферите и кинематиката, някои други ламарини. И това премина през товарни проби.
Хубавецът в днешния си вид:
В момента се полага осветлението. Искаше ми се да има и синя светлина, но трябваше значително да загрозя фаровете. Затова остава само с бяла и червена, все пак този локомотив се ползва и за влакова служба, добре е да има червеничко. Може би ще изработя нещо синьо, което да се слага като истинското синьо стъкло отпред на фарчето. Но май ще си остане така.
Първи резултати със светлините:
Следва в близко / далечно бъдеще: горните фарове, монтаж на останалите дръжки и детайли, интериор, грунд, боя, ваденки, табелки, лак.