Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Време е танковете да дойдат
Krasi Tankista:
Провокиран от закачката на Красен, реших да ви запозная с един проект, който отлежава доста дълго време. Когато беше проектиран се оказа, че няма достатъчно прецизна технология за да бъде произведен в малка серия. Сега обаче той може да бъде реализиран напълно в България и изцяло от метал. И така предсавям ви Щурминфантеригешутц 3 от ранните серии. Машината е участвала в първата фаза на Втората световна война, както е била на въоръжение и в българската армия. Бих искал да чуя вашето мнение, дали има смисъл да продължа този проект и в какъв вид - комплект за сглобяване или готов модел.
Krasi Tankista:
Пропуснах да отбележа, че модела е вмащаб Н0 1: 87
mitko0888:
Не можа ли да измислиш нещо с по-кратко име. Нещо като Т-с-кучето...
gregary:
На мен би ми било интересно да направя една военна композиция с щурмин...бля... На едни тежки платформи ще стои идеално.
pavlinbg:
"Щурминфантеригешутц 3" - трябва да съм на три ракии, за да го произнеса правилно! :) :haha: :hi:
А сега сериозно - проектът ти е супер! По мое мнение по-добре би било комплект за сглобяване.
И чисто информативно, можеш ли да направиш модел и на друг емблематичен танк - Т-34?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия