Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Време е танковете да дойдат
МАШИНИСТ:
За по-лесно - ЩУГ - 3 , късото шаси и оръдие.и РОМЕЛ го е ползвал.Идейна машина.И ние сме я имали.
Както каза колегата по-горе,за платформа ще е идеална.
А защо не и за диорама - КРАСИ ?
Като си тръгнал , карай наред . щугове и панцери.
Вуйчо ми е бил командир на Т - IV , предпоследната версия у нас.G или H беше не помня , без екрани.
До ВИЕНА почти с нашите войски стигат
А там им дават да пробват трофейни ТИГРИ.
За съжаление , братовчедите май нищо като снимки не са запазили.
Всички бойни коли и машини стават за нашия моделизъм.
Нали сме имали конгломерат и ти знаеш , колко и какъв.
Като кит и цяло изделие.
И двата варианта , всеки сам да си избере.
Дали да твори или да го бучне на платформата .
Krasi Tankista:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=5198.msg114652#msg114652 date=1550499254 ---Не можа ли да измислиш нещо с по-кратко име. Нещо като Т-с-кучето...
--- Край на цитат ---
Да не съм го измислил аз? :spiteful: Само за теб ЩУГ 3. :give_rose:
Krasi Tankista:
--- Цитат на: gregary link=topic=5198.msg114654#msg114654 date=1550500198 ---На мен би ми било интересно да направя една военна композиция с щурмин...бля... На едни тежки платформи ще стои идеално.
--- Край на цитат ---
На четириосни платформи по две машини. :hi:
Krasi Tankista:
--- Цитат на: pavlinbg link=topic=5198.msg114655#msg114655 date=1550500294 ---"Щурминфантеригешутц 3" - трябва да съм на три ракии, за да го произнеса правилно! :) :haha: :hi:
А сега сериозно - проектът ти е супер! По мое мнение по-добре би било комплект за сглобяване.
И чисто информативно, можеш ли да направиш модел и на друг емблематичен танк - Т-34?
--- Край на цитат ---
Кой Т - 34? Те са над 100 вида. :unsure:
МАШИНИСТ:
Колегите имат пред вид , най-показвания Т-34/85., който имаме и в музея и по-късната версия от " Четиримата танкисти и кучето " , и от " БЕЛИЯ ТИГЪР " и прочее.
Добре де.не щуг , може и щурмгешутц .
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия