Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

БДЖ серия 47

(1/6) > >>

piko1:
Май те засърбя още повече покрай мен ми направи и дизелова такава нищо че няма щом имало проект това като просволутата шкода 75Е1 за която търся информация от началото на миналото дисетилетие ама само приказки от 1001 нощ в нета и други източници ( и почва да ме сърби what-ifer- ски на грешното място

Krasi Tankista:
Тъй като 75Е1 е номер на изделието, а такова изделие не е произведено, търсенето по него не е коректно. За да се оправи човек в и без това нестройната система на индексите на Шкода трябва да има повече първоначална информация. Допускам, че такава могат да ти предоставят единствено Деянови.  :unsure:

Възможно е да става въпрос за тази машина  https://forum.gtsofia.info/index.php?action=dlattach;topic=502.0;attach=127643;image

Nenchev:
Нещо такова ли:

Водят го Skoda 69E

piko1:
Шкода 75E1 Серия 47 заводски номера от 8944 до 8973 интересно е да отбележим че тяговите мотори 1Al 4542 FiR
 са същите като на шкодите от серията 232 на CD и няма да се очудя външното оформление  да е същото
Ама много размиваме темата може би трябва нова
Да Нанчев нещо такова ако не е 1 към 1

Nenchev:
Ураааа, ще си имаме нова заигравка!

Венсеремос!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия