Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Пи ( БДЖ ) 04.314 - Hot rod

(1/9) > >>

Nenchev:
Малко да разчупим стереотипите...

Снимките са малко размазани, но за сметка на това са ГОООЛЕЕЕМИИИИ!

svetljjjo:
Поредна хубава коруба браво.  :good:
Тествана ли е на шаси имам известни притеснения като гледам местата където трябвма да са талигите че има стърчащи стълби некви ресьори дали ще могат да се въртят достатъчно . Да не се появят пак онея 360 градосови проблеми  :)

Krasi Tankista:

--- Цитат на: svetljjjo link=topic=5240.msg115722#msg115722 date=1556638737 ---Поредна хубава коруба браво.  :good:
Тествана ли е на шаси имам известни притеснения като гледам местата където трябвма да са талигите че има стърчащи стълби некви ресьори дали ще могат да се въртят достатъчно . Да не се появят пак онея 360 градосови проблеми  :)
[/quote

Четворката на какъв радиус трябва да завива - на 220 милиметра ли?   :sarcastic:

--- Край на цитат ---

Nenchev:
На теоретичния симулационен модел влиза в 360 криви, ама ще стане ясно, като дойде шасито от CNC-то...

Krasi Tankista:
Ами аз ти предлагам, ако не влиза в 360 мм, направо да се откажеш да го правиш.   :haha: Те всички ГОЛЕМИ моделисти карат само върху стартови комплекти.  :angry: Ако бъдем сериозни - радиус 360 е издевателство и нито един нормален модел не е длъжен да го покрива. Под нормален модел разбирам такъв  със съвременно ниво на детайлизация, а не детска играчка.  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия