Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Пи ( БДЖ ) 04.314 - Hot rod
Nenchev:
Ако не влиза в 360, този път наистина ще си разбутам макета :dance1:. Тъкмо да може да влачи американските и руските вагони...
svetljjjo:
Off-Topic:Четворката на какъв радиус трябва да завива - на 220 милиметра ли? :sarcastic:Еми за мене трябва не взима ли 360 си е безполезен трябва да го държа в кутията и да го гледам .
А в това кеф няма .
Кефа е когато върви тегли вагончета напред назад по макетчето а то за съжаление всички криви са му 360
щото мястото е толкова :good:
Krasi Tankista:
Всички се нахвърлят да коментират моделите - няма лошо. Особено често мненията са критични и това е добре. Трябва обаче да сме по - наясно с някои ограничения обусловени от технологиите, с които хората проектиращи тези неща се сблъскват всекидневно. Само ще отбележа, че този локомотив ще завива по - добре именно при такава конфигурация. Фирмите производителки на подвижен състав обикновенно не се съобразяват с изискванията на клиентите, а само надлежно информират за какви радиуси са предназначени моделите. Най скъпите просто правят максимално точни копия на оригинала намалени в определен мащаб и не се интересуват искаш ли да ги караш или ще си ги държиш на витрина.
;D
pavlinbg:
Поздравления за модела!
Корубата ми изглежда много сносно, а и тази синя ливрея е направо прекрасна. Можеш ли да ми дадеш малко повече информация за нея - дали в действителност този локомотив 04.314 е бил някога със синя ливрея или това е твоя художествена измислица, вдъхновена например от ÖBB 2020 ?
svetljjjo:
Krasi Tankista аз нямам критично мнение точно обратното
гледам критичните мнения да не си ги поствам по възможност че то си има достатъчно тук
Просто полюбопитствах дали е таствал корубата с шаси в това няма нищо критично според мен
Аз така или иначе никога няма да имам тоя модел понеже далеч надхвърля мойте финансови възможности
Просто считам че е добре ако има намерения г-н Ненчев да ги продава да биха могли да влизат в 360
считам това за доста голям плюс :good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия